De Trends Gazellen Ambassadeurs 2024 voor Vlaams-Brabant zijn Nieuwstraat Ice Cream, Aesthetic Solutions en Pauwels Consulting

28 februari 2024

Nieuwstraat Ice Cream bij de kleine, Aesthetic Solutions bij de middelgrote en Pauwels Consulting bij de grote bedrijven zijn de Trends Gazellen Ambassadeurs 2024 voor Vlaams-Brabant. De officiële uitreiking vindt plaats op woensdag 28 februari 2024.

HET DOSSIER

Trends en Trends-Tendances organiseren dit jaar voor de 23e keer de uitreiking van de Trends Gazellen. Deze snelgroeiende bedrijven ('Gazellen') zijn sterk en competitief en hebben een positieve invloed op het ondernemersklimaat in hun regio.

De Trends Gazellen worden eerst per provincie gelauwerd. Uit de provinciale laureaten worden nadien de nationale Trends Gazellen geselecteerd. Er worden bedrijven in drie verschillende categorieën gehuldigd: kleine, middelgrote en grote bedrijven.

Over Trends (Trends-Tendances)

Trends (Trends-Tendances) is al meer dan drie decennia lang het leidende financieel-economische nieuwsmagazine in België. Het lezerspubliek bestaat voornamelijk uit kaderleden, bedrijfsleiders, ondernemers en personen die een vrij beroep uitvoeren. Met spraakmakende, objectieve en relevante analyses over de economische actualiteit helpt Trends hen opportuniteiten te vinden om hun carrière of bedrijf maximaal uit te bouwen. Trends bewijst dat verslaggeving over economie en financiën absoluut niet saai hoeft te zijn en dat economie het dagelijkse leven van elke Belg beïnvloedt. Door de brede waaier aan onderwerpen vindt elke lezer wekelijks de noodzakelijke informatie om de juiste financiële beslissingen te nemen in zijn professionele of privé leven.
Kerncijfers

Stijn Fockedey
Co-hoofdredacteur a.i. Trends
stijn.fockedey@trendskanaalz.be