Geschiedenis

Print

Trends Business Information

In 2013, smolten Trends Top en EuroDB/B-information samen tot één businessunit binnen Roularta Media Group. Onder de merknaam, Trends Business Information, leveren we kwaliteitsvolle informatie over alle Belgische en buitenlandse bedrijven zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uw bedrijf. Bedrijven vinden precies wat ze zoeken op een platform waar ze ook meer te weten kunnen komen over de toestand en reputatie van een bedrijf. U kunt de groei van uw bedrijf opvolgen, de verkoop beheren en financiële analyses uitvoeren via dat platform. U kunt zelf alle informatie downloaden, met de hulp van een van onze experts of de informatie rechtstreeks in uw CRM, accounts of besturingssystemen opnemen.

We beschouwen ons als ‘Belgium’s leading business search company’, de zoekmachine bij uitstek voor bedrijven ten opzichte van adverteerders (op zoek naar nieuwe bedrijven), de financiële aandeelhouder (op zoek naar een financiële analyse van een bedrijf) en de directeur (op zoek naar de positie van zijn bedrijf op de markt).

Daarnaast blijft het sterke merk ‘TrendsTop’ succesvolle printuitgaves uitgeven zoals TOP Industrie, TOP Bouw, TOP Transport & Logistiek, TOP ICT, TOP HR, TOP Marketing en TOP 5.000, met ook de Trends Gazellengids. Een unieke combinatie van informatieservices en communicatietools.