Geschiedenis

Print

Business to Business

In 2003 neemt de Roularta Media Group de uitgeverij Biblo volledig over en wordt op die manier uitgever van een aantal medische publicaties zoals de weekbladen De Huisarts-Le Généraliste. Later zal het aanbod van Roularta Health Care uitgebreid worden met vakbladen als  de Apotheker. In 2011 komt een fusie tot stand met de Artsenkrant, sinds 2013 100% Roularta.

Door de overname van Biblo wordt Roularta ook 100 % eigenaar van de nieuwsrieven Fiscoloog/Fiscologue, Tijdschrift voor Rechtspersonen en Balans/Bilan.

In 2004 ontstaat er door de overname van Keesing Business Media Belgium een nieuwe afdeling: Roularta Professional Information of kort RPI. Tot de belangrijkste vakbladen die voortaan hieronder ressorteren, behoren  Grafisch Nieuws / Nouvelles Graphiques en M&C (Media & Communicatie). Daarnaast organiseert RPI ook seminars en events op de industriële en ICT-markt. De nieuwe afdeling zorgt voor interessante synergieën met andere activiteiten van Roularta zoals Roularta Seminars of Kanaal Z.

Roularta (RPI) neemt in 2007 VNU Business Publications België over. Dit is de uitgever van Data News (N/F)  het blad voor de informatica-wereld.