Westtoer en Roularta Custom Media realiseren magazine ‘Fietsen in West-Vlaanderen’

18 maart 2016

Westtoer en Roularta Custom Media realiseren magazine ‘Fietsen in West-Vlaanderen’

Naar aanleiding van de grondige herziening van het West-Vlaamse fietsnetwerk brengt Westtoer, in samenwerking met Roularta Custom Media, het magazine ‘Fietsen in WestVlaanderen’ uit, dat elke West-Vlaming op 23 maart 2016 in de bus zal vinden. Het magazine wil de West-Vlamingen inspireren en informeren over het vernieuwde fietsnetwerk in hun provincie.

Het fietsnetwerk in West-Vlaanderen bestaat ondertussen tien jaar en was toe aan enkele noodzakelijke aanpassingen. Het bestaande fietsnetwerk werd maar liefst uitgebreid met 600 extra kilometer en tal van nieuwe bruggen, fietstunnels, heraangelegde jaagpaden en enkele natuurgebieden en provinciedomeinen werden in het vernieuwde fietsnetwerk opgenomen.

Verder kreeg elke paal een QR-code die linkt naar een mobiele website met info over fietsherstellers, cafés en hoevewinkels onderweg. En ook de informatie op de borden is nu beter zichtbaar door dikkere pijlen en meer contrast in de kleuren.

‘Fietsen in West-Vlaanderen’ biedt de lezer een overzicht van alle wijzigingen aan het fietsnetwerk, brengt interviews met bekende Vlamingen uit elk van de vier West-Vlaamse regio’s en reikt de lezer per regio ook twee kant-en-klare suggestiefietsroutes aan. Dit alles in een kwaliteitsvol afgewerkt bewaarnummer.

Het magazine ‘Fietsen in West-Vlaanderen’ verschijnt op 23 maart 2016 en wordt bus aan bus verdeeld in gans West-Vlaanderen. Het magazine telt 40 pagina’s en wordt gedrukt op een oplage van 620.000 exemplaren.

Roularta Custom Media is een divisie van Roularta Media Group en staat in voor de realisatie van opdrachtpublicaties (print en digitaal) en is de specialist inzake contentmarketing. Roularta Custom Media biedt een totaalaanpak aan (redactie, fotografie, video, opmaak en druk) met de klemtoon op een duurzame klantenrelatie en kwaliteitsvolle content. Enkele tevreden klanten zijn onder meer BMW, Galeria Inno, Standaard Boekhandel, Dewaele | vastgoed&advies, Veritas, Stichting tegen kanker.

Meer info: www.roulartacustommedia.be

Contact Pieter Taelman
Projectcoördinator Roularta Custom Media
Kris Dewitte
Sales Director Roularta Custom Media
Tel +32 51 26 61 27 +32 51 26 66 55
E-mail pieter.taelman@roularta.be kris.dewitte@roularta.be