10.000 bezoekers op de 13de editie van Ondernemen – Entreprendre 2016, nog steeds de grootste ondernemersbeurs in België.

21 maart 2016

10.000 bezoekers op de 13de editie van Ondernemen – Entreprendre 2016, nog steeds de grootste ondernemersbeurs in België.

Ruim 10.000 ondernemers, kandidaat-ondernemers, starters en zelfstandigen bezochten op woensdag 16 en donderdag 17 maart 2016 de beurs Ondernemen – Entreprendre 2016 op de site van Tour & Taxis in Brussel.  Behalve de stands van de 211 exposanten kregen de bezoekers ook de gelegenheid om een of meerdere van de 141 gratis conferenties bij te wonen. We noteerden de opmerkelijke interventies van Minister Willy Borsus, Minister van Middenstand, Zelfstandigen en KMO’s; de debatten met Rik Vandenberghe van ING, José Zurstrassen van MyMicroInvest, Anthony Belpaire van Google en de 1ste editie van Brussels Business Days als belangrijkste trekpleisters.

 
De beurs Ondernemen blijft het grootste nationale evenement specifiek bestemd voor zaakvoerders en managers van kmo’s, starters en zelfstandigen in België. Dankzij 211 exposanten is de beurs onmisbaar voor allen die een bedrijf wensen op te richten of uit te breiden. De ruim 10.000 aanwezige bezoekers over beide dagen woonden er de 141 lezingen en workshops bij.

 

Trekpleisters en opmerkelijke interventies waren :

  • De openingsspeech en aanwezigheid van Minister Borsus, Minister van Middenstand, Zelfstandigen en KMO’s;
  • Het Crowdfunding-debat en live pitching met onder andere José Zurstrassen van MyMicroInvest;
  • De debatten begeleidt door Camille Van Vyve, Adjunct Hoofdredactrice van Trends-Tendances over fintechs enerzijds en de incubatoren anderzijds;
  • De presentatie over de alternatieve investeringsvormen, georganiseerd door Securex met Bart Beckx, Elisabeth Van Steendam en Reginald Vossen als panelleden.
  • De verschillende seminaries van de BIBF die telkens ook goed waren voor de nodige credits voor boekhouders en financiële beroepen;
  • En ook de interventies en presentaties van AirBNB, Edebex, Teamleader en Take EAT Easy
  • Tenslotte was er tijdens de beurs Ondernemen opnieuw een 35 aantal aanbieders van franchises en partnerships die aan de bezoekers hun franchiseoplossingen voorstelden.

Voor meer informatie staan we tot uw beschikking op onderstaand telefoonnummer.
Volgende afspraken zijn:

  • Ondernemen in Vlaanderen 2016 op 27 oktober 2016 in Gent – ICC
  • Ondernemen – Entreprendre 2017 op 29 en 30 maart 2017 in Brussel – Tour & Taxis

 

Contact

Nicolas Demeure
Exhibition Manager

Tel +32 2 467 56 03
E-mail nicolas.demeure@roularta.be