“Z-New Technologies” verkent nieuwe en innoverende business oplossingen

04 mei 2016

Stilstaan is achteruit gaan. Als bedrijf moet je daarom de vinger aan de pols houden van nieuwe technologieën en innovaties. Niet alleen voor jezelf, maar zeker ook voor je klanten.

In de reeks Z-New Technologies verkennen we nieuwe en innoverende technologische oplossingen voor bedrijven van vandaag. Wat is er hot in de healthcare sector? Hoe kan je als retailer mee met de nieuwste technologische ontwikkelingen? Zijn er nieuwe tools om mijn productiviteit te verhogen? Hoe zit dat met al die nieuwe mobiele betaalsystemen?

Vanaf dinsdag 10 mei duiken Kanaal Z en Canal Z tien weken lang in de wereld van nieuwe bedrijfstechnologieën in de nieuwe Z-New Technologies reeks. Hierin nemen experten en bedrijven u mee in deze fascinerende sector.

Z-New Technologies komt tot stand in samenwerking met Samsung.

Het programma kan ook online bekeken worden via www.kanaalz.be en www.canalz.be

Kanaal Z en Canal Z, brengen als enige business zenders in Vlaanderen, Wallonië en Brussel het meest gespecialiseerde en gevarieerde aanbod over business, economie en geld. Kanaal Z en Canal Z bereiken dagelijks gemiddeld 495.000 kijkers en op weekbasis 2.050.000 kijkers (bron CIM audimetrie), en zijn hiermee samen de grootste digitale zenders van het land.

Contact Xavier Bouckaert CEO Alex Coene
Netmanager Kanaal Z
Tel +32 51 26 63 23 +32 2 467 57 17
E-mail xavier.bouckaert@roularta.be alex.coene@roularta.be