manifest

Print

Roularta Cares Manifest

De kans is heel groot dat u ons kent! Dat u elke dag, elke week, elke maand een van onze mediamerken volgt en leest. Dat u via onze magazines, kranten en websites op de hoogte blijft van wat er reilt en zeilt in de wereld en u inspiratie vindt om uw leven makkelijker en mooier te maken. 

Het bedrijf achter al deze mediamerken is Roularta Media Group, een Belgisch familiebedrijf. En dat betekent heel veel. Zoals in elke familie willen wij goed zorgen voor onze kinderen en kleinkinderen. Onder het motto ‘One Team, One Family, One Planet’ bouwen we graag mee aan een betere wereld voor morgen.

Daarom sluiten we ons met overtuiging aan bij de Sustainable Development Goals van de VN, een internationaal kader om aan duurzame ontwikkeling te werken.

Dit zijn onze beloftes:

  • We bouwen mee aan slimmere en bewustere generaties via betrouwbare, relevante informatie en activiteiten die duurzaam gedrag stimuleren.
  • We stimuleren graag onze medewerkers om zich verder te ontwikkelen in een aantrekkelijke, familiale omgeving met aandacht voor welzijn en respect voor elkaars eigenheid.
  • We zetten in op verantwoorde productie en consumptie, en kiezen bewust voor partners die deze visie delen. Dat bepaalt onder andere de keuze van druktechnieken en alle materialen zoals papier.
  • We kiezen resoluut voor een klimaatneutraliteit tegen 2040 en zetten ons in voor een groene omgeving. Onder andere door het plaatsen van zonnepanelen, de elektrificatie van ons wagenpark en het planten van bomen.

De komende jaren zullen wij er alles aan blijven doen om deze doelen te behalen. Omdat we mee willen bouwen aan de toekomst. Voor u. Voor onze medewerkers. En voor al onze kinderen, kleinkinderen en alle volgende generaties.

Volg onze inspanningen en vorderingen op de voet via www.roulartacares.be