Wegbeschrijving Roeselare

Print

MET DE AUTO

Vanuit richting Brussel
E40, tot Gent. In Gent de E17 richting Kortrijk - Rijsel. Voorbij Kortrijk de E 403 richting Brugge. Op de E 403 afrit 6 (Roeselare - Rumbeke - Izegem). Rij richting Roeselare. Voorbij de derde lichten (= kruispunt Menen-centrum Roeselare) de eerste straat rechts. De gebouwen van Roularta Roeselare bevinden zich aan de rechterkant op 1,5 km.

Vanuit richting Antwerpen
E 17 richting Kortrijk - Rijsel. Voorbij Kortrijk de E 403 richting Brugge. Op de E 403 afrit 6 (Roeselare - Rumbeke - Izegem). Rij richting Roeselare. Voorbij de derde lichten (= kruispunt Menen-centrum Roeselare) de eerste straat rechts. De gebouwen van Roularta Roeselare bevinden zich aan de rechterkant op 1,5 km.

MET HET OPENBAAR VERVOER

  • 1. Trein

Station Roeselare, Stationsplein in 8800 Roeselare
Afstand tot Roularta: 3 km

  • 2. Bus

Verbindingen tussen station en Roularta Media Group

• Buslijn 5: Station – Sneyssenstraat – Nieuw Kerkhof
De bus vertrekt aan het station telkens 21 minuten na het uur en 9 minuten voor het uur. De eerste bus vertrekt om 6.51 u aan het station naar de halte Roularta. De laatste bus terug, vanaf de halte Roularta, vertrekt om 20.25 u.
Roularta is de 6de halte en de rit vertrekkende vanaf het station duurt ongeveer 8 minuten.

• Buslijn 6: Station – Rumbeke – Oekene
De bus vertrekt telkens een kwartier na het uur en een kwartier voor het uur. De eerste bus vertrekt om 6.45 u aan het station naar de halte Kijkuit. De laatste bus terug, vanaf de halte Kijkuit, vertrekt om 20.27 u. De halte Kijkuit is de 4de halte en ligt op wandelafstand van Roularta (ongeveer 300 meter).
De rit vanaf het station tot de halte Kijkuit duurt ongeveer 6 minuten.