Z-Style – premium brands & stories

29 september 2016

Vanaf zaterdag 1 oktober programmeren Kanaal Z en Canal Z tijdens het weekend een gloednieuwe, high-end lifestyle reeks onder de naam Z-Style.

Daarin komen verschillende lifestyle componenten uitgebreid aan bod: denk aan reportages over mode, gastronomie, outdoor living, wagens, dranken en ander moois zoals exclusieve events en happenings. Z-Style interviewt daarnaast ook fascinerende persoonlijkheden, die hun visie op lifestyle met u delen.

Deze stijlvolle 10-delige reeks komt er in samenwerking met een selecte groep content partners waaronder Audi, Nespresso, Durlet, Harol en Exterior Living.

De productie van de Z-Style reeks werd verzorgd door productiehuis LWS Production van Jean-Baptiste Fabbricatore in opdracht van de zender.

Het programma kan ook online bekeken worden via www.kanaalz.be en www.canalz.be Kanaal Z en Canal Z, brengen als enige business zenders in Vlaanderen, Wallonië en Brussel het meest gespecialiseerde en gevarieerde aanbod over business, economie en geld.

Kanaal Z en Canal Z bereiken dagelijks gemiddeld 488.000 kijkers en op weekbasis 2.100.000 kijkers (bron CIM audimetrie), en zijn hiermee samen de grootste digitale zenders van het land.

Contact Xavier Bouckaert
CEO
Alex Coene
Netmanager Kanaal Z
Tel +32 51 26 63 23 +32 2 467 57 17
E-mail xavier.bouckaert@roularta.be alex.coene@roularta.be