Z-Pension geeft inzicht in de toekomst van uw pensioen

22 december 2016

Z-Pension geeft inzicht in de toekomst van uw pensioen

Op vrijdag 23 december gaat een derde reeks Z-Pension van start op Kanaal Z en Canal Z. In 8 interessante thema-uitzendingen praat Kanaal Z met experts over de pensioenopbouw, de nood aan een aanvullend pensioen en hoe het pensioen het best vorm gegeven kan worden om volop te kunnen blijven genieten van het leven na de pensionering.

Het is algemeen bekend dat het met enkel het wettelijke pensioen in de toekomst quasi onmogelijk wordt om de huidige levensstandaard aan te houden. In Z-Pension bekijkt Kanaal Z hoe de Belg over zijn of haar pensioen denkt, wat de mogelijkheden zijn voor aanvullende pensioenen en welke formules interessant zijn om over een goed inkomen te beschikken na de pensionering.

Z-Pension komt tot stand in samenwerking met NN Insurance.

Het programma kan ook online worden bekeken op www.kanaalz.be.

Kanaal Z en Canal Z, brengen als enige business zenders in Vlaanderen, Wallonië en Brussel het meest gespecialiseerde en gevarieerde aanbod over business, economie en geld. Kanaal Z en Canal Z bereiken dagelijks gemiddeld 488.000 kijkers en op weekbasis 2.100.000 kijkers (bron CIM TV/Transfer/Arianna), en zijn hiermee samen de grootste digitale zenders van het land.

Contact Xavier Bouckaert
CEO
Alex Coene
Netmanager Kanaal Z
Tel +32 51 26 63 23 +32 2 467 57 17
E-mail xavier.bouckaert@roularta.be alex.coene@roularta.be