Z-Pension biedt een antwoord op al uw pensioenvragen

26 mei 2016

De tweede Z-Pension reeks op Kanaal Z en Canal Z gaat van start op vrijdag 27 mei. In 4 interessante thema-uitzendingen gaan we na wat nu de meest interessante formules zijn om als bedrijfsleider of zelfstandige  een veilig  en voordelig pensioen op te bouwen.
Met enkel het wettelijke pensioen is het vandaag de dag quasi onmogelijk geworden om de huidige levensstandaard aan te houden. In deze afleveringen bekijken we tevens met welke strategie  je dit alles fiscaal het best kunt optimaliseren. Zaken dus die elke financieel geëngageerde burger na aan het hart liggen.
 
Z-Pension komt tot stand in samenwerking met de experts van Federale Verzekering, de Belgische verzekeraar met meer dan 100 jaar ervaring.

Het programma kan ook online bekeken worden via www.kanaalz.be

Kanaal Z en Canal Z, brengen als enige business zenders in Vlaanderen, Wallonië en Brussel het meest gespecialiseerde en gevarieerde aanbod over business, economie en geld.  Kanaal Z en Canal Z bereiken dagelijks gemiddeld 504.000 kijkers  en op weekbasis 2.100.000 kijkers (bron CIM audimetrie), en zijn hiermee samen de grootste digitale zenders van het land.