Z-Insurance op Kanaal Z geeft tips voor betere bescherming en meer gemoedsrust

04 mei 2016

We leven in een wereld die steeds sneller evolueert en andere en nieuwe risico’s met zich meebrengt. De verzekeringssector evolueert mee met zijn klanten. Consumenten en bedrijven willen zich afdoende kunnen beschermen. Makelaars en verzekeringsmaatschappijen willen hen daarin bijstaan met advies, verzekeringsoplossingen en tal van nieuwe diensten.

Vanaf dinsdag 19 april kan u op Kanaal Z kijken naar een nieuwe reeks Z-Insurance. Het themaprogramma gaat dieper in op deze evoluties. Hoe “ontzorgt” de verzekeringssector haar klanten, zowel particulieren als bedrijven? Hoe draagt ze bijvoorbeeld bij tot een duurzamer woon-werkverkeer? Wat zijn de aandachtspunten bij transportverzekeringen? Welke adviezen heeft de verzekeraar om u beter te beschermen tegen cybersecurity?

Op deze en andere vragen krijgt u de komende weken een antwoord in Z-Insurance. Deze nieuwe reeks komt tot stand dankzij de medewerking van Callant Verzekeringen en met de steun van partners VAB, AIG, TVM en A.E.D.

Z-Insurance, elke dinsdagavond op Kanaal Z.

Het programma kan ook online bekeken worden via www.kanaalz.be

Kanaal Z en Canal Z, brengen als enige business zenders in Vlaanderen, Wallonië en Brussel het meest gespecialiseerde en gevarieerde aanbod over business, economie en geld. Kanaal Z en Canal Z bereiken dagelijks gemiddeld 495.000 kijkers en op weekbasis 2.050.000 kijkers (bron CIM audimetrie), en zijn hiermee samen de grootste digitale zenders van het land.

Contact Xavier Bouckaert
CEO
Alex Coene
Netmanager Kanaal Z
Tel +32 51 26 63 23 +32 2 467 57 17
E-mail xavier.bouckaert@roularta.be alex.coene@roularta.be