Z-Insurance: de verzekeringssector doorgelicht

27 september 2016

De verzekeringssector verandert in een snel tempo. Maatschappelijke evoluties, nieuwe risico’s en digitalisering liggen aan de basis. Bovendien willen consumenten en bedrijven op een snelle en toegankelijke manier toezicht kunnen houden op hun verzekeringsportefeuille. Anderzijds moeten zowel de sector als de makelaars rekening houden met de doorgedreven reglementering. Dit najaar brengen Kanaal Z en Canal Z opnieuw het programma Z-Insurance, vanaf donderdag 29 september. 12 weken lang praten we met diverse experts uit de verzekeringssector. Wat zijn de uitdagingen waar de sector voor staat? Welke antwoorden heeft ze voor de nieuwe uitdagingen? En vooral: wat is de rol die de verzekeraar kan spelen voor de verzekeringsbemiddelaar, de particulier of ondernemingen?

Zo weten veel zelfstandige ondernemers onvoldoende welke verzekeringen ze echt nodig hebben en beseffen particuliere klanten té weinig dat ze naast hun auto en hun woning, ook hun gezin moeten verzekeren. Voorts bekijken wat de nieuwe oplossingen zijn rond onder meer aanvullende pensioenen of rechtsbijstand.

Z-Insurance geeft tips en adviezen over verzekeren in een snel evoluerende wereld. Deze nieuwe reeks komt tot stand dankzij de medewerking van Kluwer en met de steun van partners AG Insurance, ARAG en AXA.

Z-Insurance, elke donderdagavond op Kanaal Z en Canal Z. Het programma kan ook online worden bekeken via www.kanaalz.be en www.canalz.be

Kanaal Z en Canal Z, brengen als enige business zenders in Vlaanderen, Wallonië en Brussel het meest gespecialiseerde en gevarieerde aanbod over business, economie en geld. Kanaal Z en Canal Z bereiken dagelijks gemiddeld 488.000 kijkers en op weekbasis 2.100.000 kijkers (bron CIM audimetrie), en zijn hiermee samen de grootste digitale zenders van het land.
 

Contact Xavier Bouckaert
CEO
Alex Coene
Netmanager Kanaal Z
Tel +32 51 26 63 23 +32 2 467 57 17
E-mail xavier.bouckaert@roularta.be alex.coene@roularta.be

 

Kanaal Z