Z-Insurance belicht trends en innovatie in verzekeringssector

29 september 2017

De verzekeringssector verandert in een snel tempo. Maatschappelijke evoluties, nieuwe risico’s en digitalisering liggen aan de basis. Bovendien willen consumenten en bedrijven op een snelle en toegankelijke manier toezicht kunnen houden op hun verzekeringsportefeuille. Anderzijds moeten zowel de sector als de makelaars rekening houden met nieuwe regelgeving maar tegelijk ook met nieuwe verwachtingen rond digitale dienstverlening.

Dit najaar brengen Kanaal Z en Canal Z een nieuwe reeks Z-Insurance, vanaf dinsdag 3 oktober.

16 weken lang praten we met diverse experts uit de verzekeringssector. Wat zijn de uitdagingen waar de sector voor staat? Hoe gaat ze om met digitalisering? Welke antwoorden heeft ze in tijden van aanhoudende lage rentes? En vooral: wat is de rol die de verzekeraar kan spelen voor de verzekeringsbemiddelaar, de particulier of ondernemingen?

De pensioenproblematiek, nieuwe digitale producten, het nut van de rechtsbijstand, … het zijn allemaal actuele onderwerpen die aan bod zullen komen. Z-Insurance geeft tips en adviezen over verzekeren in een snel evoluerende wereld. Deze nieuwe reeks komt tot stand dankzij de medewerking van Wolters Kluwer en met de steun van partners ARAG, AXA, NN en Vivium.

Z-Insurance, elke dinsdagavond op Kanaal Z en Canal Z.

Het programma kan ook online worden bekeken via www.kanaalz.be en www.canalz.be

 

Kanaal Z en Canal Z, brengen als enige business zenders in Vlaanderen, Wallonië en Brussel het meest gespecialiseerde en gevarieerde aanbod over business, economie en geld. Kanaal Z en Canal Z bereiken dagelijks gemiddeld 320.000 kijkers en op weekbasis 1.100.000 kijkers (bron CIM audimetrie).

Contact Xavier Bouckaert
CEO

Alex Coene
Netmanager Kanaal Z

Tel +32 51 26 63 23 +32 2 467 57 17
E-mail xavier.bouckaert@roularta.be alex.coene@roularta.be