Z-Haven: Havens maken al jaren zeer grote transformaties door en zijn kernen van technologie en innovatie geworden

11 april 2018

Met Z-haven geeft Kanaal Z een gezicht aan de bedrijven achter het economische epicentrum van de regio.  Het programma vertelt het verhaal van een verrassende wereld met bijzondere aandacht voor de regio, groei, innovatie, digitalisering & talentmanagement.
 
In Z-haven belichten bedrijven op heel tastbare wijze telkens een uniek facet van deze bedrijvigheid. De haven is meer dan alleen het laden en lossen van vracht. Het is het centrum van een ecosysteem dat veel verder reikt dan het havengebied en dat nemen de ondernemers uit de haven uitermate ter harte. Zo wordt er gewerkt aan het verminderen van de ecologische voetafdruk, digitalisering, innovatie, leef-kwaliteit, automatisering en ideale werkomstandigheden.
 
In Z-Haven komen de ondernemers ook zelf aan het woord. Zij zijn de drijvende kracht achter de snelle vooruitgang van de laatste jaren en tonen met gepaste trots hun verwezenlijkingen. Het zijn deze initiatiefnemers die uiteindelijk bijdragen aan de verdere economische ontwikkeling van de regio.
 
Z-Haven komt tot stand in samenwerking met de Haven van Zeebrugge, Antwerp Metal Logistics, Atmosafe, Brabo, Zingametall en Deco subsea. Vanaf 12 april elke donderdag op KanaalZ.

 

Kanaal Z en Canal Z brengen als enige businesszenders in Vlaanderen, Wallonië en Brussel het meest gespecialiseerde en gevarieerde aanbod over business, economie en geld. Kanaal Z en Canal Z bereiken dagelijks gemiddeld 320.000 kijkers en op weekbasis 1.100.000 kijkers (bron CIM audimetrie).
 

Contact Alex Coene
Netmanager Kanaal Z

 

Tel +32 2 467 57 17  
E-mail alex.coene@roularta.be