Z-Fiscaal: Wilt u een heldere kijk op de vernieuwde fiscaliteit?

02 maart 2018

Gedurende 8 weken zullen 8 diverse experten u op een boeiende wijze hun kennis delen en u gidsen door de nieuwe maatregelen en actuele vraagstukken.
 
Het Zomerakkoord van de federale regering bevat immers heel wat fiscale maatregelen die gevolgen hebben voor bedrijven en zelfstandigen.
De verlaging van de vennootschapsbelasting voor KMO’s naar 20% is de meest opvallende maatregel, maar er is veel meer dan dat.
Zo kunnen werkgevers voortaan een winstpremie uitkeren aan hun personeel en wordt er stilgestaan bij incentives voor startende zelfstandigen.
Vanaf september 2018 verandert ook het erfrecht en dat heeft dan weer gevolgen voor familiebedrijven waar de eigenaar zijn bedrijf wil overdragen naar de volgende generatie.

Btw-experten, accountants, pensioenplanners en juristen snijden de actuele thema’s aan waar ondernemers meer willen over weten.
 
Deze nieuwe reeks Z-Fiscaal komt tot stand in samenwerking met VGD, kennispartner van de familiale ondernemer.

 
Het programma kan ook online worden bekeken op www.kanaalz.be.

Kanaal Z en Canal Z brengen als enige businesszenders in Vlaanderen, Wallonië en Brussel het meest gespecialiseerde en gevarieerde aanbod over business, economie en geld. Kanaal Z en Canal Z bereiken dagelijks gemiddeld 320.000 kijkers en op weekbasis 1.100.000 kijkers (bron CIM audimetrie).
 

Contact Alex Coene
Netmanager Kanaal Z

 

Tel +32 2 467 57 17  
E-mail alex.coene@roularta.be