Z-Digital Transformation: bron van inspiratie in snel evoluerende tijden

15 maart 2018

In een wereld waarin de economie steeds sneller verandert en klanten hogere eisen stellen, biedt digitale technologie een antwoord op vele uitdagingen. Internet-of-things, artificiële intelligentie, smart data en nieuwe communicatietools bieden tal van nieuwe perspectieven. Z-Digital Transformation toont hoe bedrijven zich klaarstomen voor de toekomst, welke technologieën ze inzetten en wat transformatie betekent voor hun medewerkers.

Zowat elk bedrijf in elke sector wordt vandaag geconfronteerd met een reeks nieuwe uitdagingen: de nood om te digitaliseren en te automatiseren, de vraag naar nieuwe producten en diensten, een meer klantgerichte aanpak, het verminderen van de ecologische voetafdruk of de komst van een nieuwe generatie medewerkers met heel andere verwachtingen… Het is niet eenvoudig om daar de juiste oplossingen voor te vinden of de juiste technologische keuzes te maken.

In Z-Digital Transformation laat KanaalZ ondernemers aan het woord over hoe zij de digitale transformatie ervaren, welke trends ze in hun sector zien en welke keuzes ze vandaag maken met het oog op morgen. Experts wijzen de weg in de wereld van nieuwe communicatietechnologieën, het internet-of-things, smart data en artificiële intelligentie.

Z-Digital Transformation, vanaf 17 maart tien weken lang elk weekend op KanaalZ.

 

Kanaal Z en Canal Z brengen als enige businesszenders in Vlaanderen, Wallonië en Brussel het meest gespecialiseerde en gevarieerde aanbod over business, economie en geld. Kanaal Z en Canal Z bereiken dagelijks gemiddeld 320.000 kijkers en op weekbasis 1.100.000 kijkers (bron CIM audimetrie).
 

Contact Alex Coene
Netmanager Kanaal Z

 

Tel +32 2 467 57 17  
E-mail alex.coene@roularta.be