Wie worden de Trends Gazellen Ambassadeurs 2021 voor Limburg?

08 maart 2021

Wie worden de Trends Gazellen Ambassadeurs 2021 voor Limburg?

Trends en Trends-Tendances organiseren dit jaar voor de 20de keer de uitreiking van de Trends Gazellen. Deze snelgroeiende bedrijven of 'Gazellen' zijn telkens sterke en competitieve bedrijven die het ondernemersklimaat in hun regio positief beïnvloeden.
 
En dit jaar is een speciaal jaar, de redacties hebben beslist om het klassement van de Trends Gazellen en de Ambassadeurs van elke provincie, week na week, tijdens een speciale tv-uitzending te onthullen.
 
De Trends Gazellen worden eerst per provincie gelauwerd en op het einde vloeien hier ook de nationale Trends Gazellen uit. Er worden bedrijven in drie verschillende categorieën gehuldigd (kleine, middelgrote en grote bedrijven).
 
Ter gelegenheid van deze verjaardag editie, heeft de redactie beslist om ook een Super Gazelle te eren. Dit wilt zeggen, een onderneming die over de laatste 20 jaar de grootste groei in zijn provincie gegenereerd heeft.
 
Op woensdag 10 maart 2021 vindt de officiële uitreiking van de Trends Gazellen 2021 plaats voor Limburg tijdens een speciale TV-uitzending op Kanaal Z. Tijdens deze show ontdekken we welke bedrijven de Trends Gazellen Ambassadeurs 2021 worden voor Limburg.
 
De Trends Gazellen Limburg 2021:
 
Woensdag 10 maart om 19u00 op Kanaal Z: uitzending van een speciale TV-uitzending over de Trends Gazellen Limburg.
De uitzending kan ook bekeken worden op www.trends.be.
 
Heruitzending van de show op Kanaal Z op donderdag 11/3 (8h – 12h – 18h) en vrijdag 12/3 (8h – 12h – 18h).
 
Ontdek het meest actuele nieuws over de  Trends Gazellen 2021 op www.trendsgazellen.be

Contact Kurt De Cat
Journalist Trends
Daisy Juvijns
Project Manager
E-mail Kurt.de.cat@trends.be daisy.juvijns@roularta.be