West-Vlaanderen danst massaal op ‘Du’

22 juni 2018

Op zondag 24 juni wordt de Grote Markt van Roeselare van 16 tot 17u omgetoverd in een gigantisch openluchtbal. Op onze dansvloer onder meer: minister-president Geert Bourgeois, zijn collega ministers Bart Tommelein en Hilde Crevits, net als een 25-tal West-Vlaamse burgemeesters en dat allemaal in een regie van Luk Alloo. Samen met duizenden West-Vlamingen slowen we dan massaal op ‘Du’.
In KW danst, een actie van Krant van West-Vlaanderen, werd die klassieker van Peter Maffay door duizenden West-Vlamingen verkozen tot hun favoriete slow.

Iets meer dan een jaar geleden lanceerde Krant van West-Vlaanderen de campagne ‘wij westvlaanderen’. Hoofddoel van deze actie is het verbinden van West-Vlamingen met elkaar. Dit jaar doet KW dat met het thema ‘KW feest’, waaruit ‘KW danst’ is voortgekomen. En de dans die mensen het dichtst bij elkaar brengt, is natuurlijk de slow.

Ook in de omliggende Roeselaarse centrumstraten zal de winnende slow door de luidsprekers schallen en zoveel mogelijk aanwezigen aan het slowen zetten. Daarnaast kan elk West-Vlaams koppel dat niet in Roeselare aanwezig is een video insturen van hun dans, waar ook ter wereld, via Instagram of Twitter onder de hashtag #KWdanst. En zo brengt KW die dag werkelijk àlle West-Vlamingen samen.

Wilt u aanwezig zijn op 24 juni en hierover verslag uitbrengen?

Wilt u graag meer weten over dit uniek West-Vlaams dansfeest? Contacteer pascal.kerkhove@kw.be of jan.beernaert@kw.be

Contact Pascal Kerkhove
Directeur redactie KW

Jan Beernaert
Marketing manager

Tel +32 51 26 65 55 +32 51 26 64 92
E-mail pascal.kerkhove@kw.be jan.beernaert@kw.be