Versterking bij Roularta Media

30 september 2019

Midden juli 2019 heeft Kenny Provyn de functie van Sales & Promotion Manager voor Sport/Voetbalmagazine opgenomen. In deze functie zal Kenny als allround mediaspecialist aanbevelingen doen over de marketingstrategie van adverteerders in het magazine, en zal hij zich ontfermen over de marketingstrategie van het magazine zelf.

Afgestudeerd in Sportmanagement, heeft Kenny 7 jaar meegedraaid in het commercieel departement van SV Zulte Waregem. Vervolgens heeft hij nog bijkomende ervaring als sales opgedaan bij onder andere Easyfairs en Merchandise Essentials. Zijn affiniteit met sport is echter altijd gebleven.

In zijn nieuwe functie als Sales & Promotion Manager voor Sport/Voetbalmagazine, kijkt Kenny uit naar het begeleiden en verwezenlijken van creatieve partnerships en campagnes in en voor Sport/Voetbalmagazine.

Sport/Voetbalmagazine is een wekelijks nieuwsmagazine over sport en een referentiepunt voor wie verder kijkt dan de waan van de dag. Het magazine belicht de sportactualiteit vanuit verschillende invalshoeken door middel van diepgravende interviews, onthullende reportages, scherpe analyses en wervelende columns. Het neemt tijd om alles in zijn juiste context te plaatsen, om te opiniëren maar ook om te nuanceren en om duiding te geven bij dat wat zich in de sport afspeelt.

 

Contact Karina Jacobus
Head of News & Business

Jos Grobben
Publisher News & Business brands

Tel +32 2 467 57 07 +32 2 702 46 75
E-mail Karina.jacobus@roularta.be Jos.grobben@roularta.be