Vastgoedapp OZAAM gaat samenwerking aan met Immovlan.be

14 september 2017

OZAAM wil het publiek van zijn applicatie verdubbelen om de grootste mobiele immobiliënapplicatie in België te worden. Het platform zal het aantal aangesloten agentschappen verdrievoudigen en zijn omzet verdubbelen.

De vastgoedstart-up OZAAM gaat een langetermijnsamenwerking aan met Immovlan.be. Zo wil OZAAM het meest complete digitaal aanbod introduceren op de immobiliënmarkt. Immovlan.be verwijdert zijn mobiele applicatie van de stores. Al het mobiele applicatieverkeer wordt doorgestuurd naar OZAAM. OZAAM wordt zo de grootste mobiele immobiliënapplicatie in België.

Romain David, mede-oprichter van OZAAM : “Door de combinatie van een van de sterkste immowebsites van België met de app die de meeste mogelijkheden heeft, zullen OZAAM en Immovlan.be het meest complete digitale vastgoedaanbod aanbieden op de markt.”

Deze samenwerking zal de mogelijkheden voor verhuur en verkoop van vastgoed voor klanten gevoelig uitbreiden en zal de gebruikservaring nog verder verbeteren.

Immovlan.be heeft zijn zoekfuncties uitgebreid met de integratie van een uniek systeem om ‘buurtinformatie’ onmiddellijk online te bekijken (crèches, scholen, openbaar vervoer en winkels). Immovlan.be is de enige Belgische website die zo’n functie geïntegreerd heeft, en dat in een nieuw design. Dankzij deze samenwerking zal OZAAM van een veel groter aanbod kunnen genieten. De start-up zal voordeel halen uit de bekendheid van Immovlan.be, een vaste waarde op de immobiliënmarkt sinds 2001.

OZAAM telt vandaag 428 aangesloten vastgoedkantoren en hoopt dat aantal te verdrievoudigen door de samenwerking met Immovlan.be. De app biedt voortaan verschillende publicitaire mogelijkheden aan in samenwerking met Immovlan.be. Ze werkt onder andere samen met prestigieuze partners als Hello Bank en VOO. OZAAM staat momenteel op de tweede plaats tussen de vastgoedapps en is de best gewaardeerde vastgoedapp in de Google Play Store en in de Appstore.

Immovlan.be heeft de laatste twee jaren de grootste vooruitgang geboekt onder de immobiliënsites op het vlak van bezoeken. Tussen januari en juli 2017 is het gemiddelde aantal bezoeken gestegen met 55% in vergelijking met diezelfde periode in 2016. Immovlan.be krijgt gemiddeld 3,5 miljoen bezoekers per maand over de vloer, en heeft in juli zelfs de kaap van 4 miljoen bezoekers overschreden.

“Immovlan.be biedt ongeveer 135 000 panden aan online, waarvan meer dan 54 000 in Vlaanderen. Dat zal de groei van OZAAM in Vlaanderen snel doen toenemen, aangezien onze verkoopteams de producten van OZAAM zullen voorstellen aan hun klanten”, besluit Eric Spitzer, CEO van Immovlan.be.
 

Over OZAAM

OZAAM werd in juni 2015 gelanceerd als het eerste 100% mobiele en gratis immobiliënplatform van een nieuwe generatie. Het platform telt vandaag 428 aangesloten vastgoedkantoren. Er is een samenwerking met de immosoftwarepakketten Whise en Omnicasa.

Potentiële kopers en huurders kunnen via vier manieren snel en efficiënt het huis van hun dromen vinden: via ingegeven postcodes, via een door de gebruiker ingegeven zoekgebied, via de code op de publiciteitsborden, en via push-meldingen van nieuwe panden die op de applicatie verschijnen (via mail-alerts die rechtstreeks op de mobiele telefoon van de klant toekomen). Die laatste twee manieren zijn uniek.
OZAAM heeft inmiddels zo’n 2550 publiciteitsborden staan in België. 40% van de aangeboden panden zijn huurwoningen en 60% koopwoningen. In de analyse van meest gedownloade apps in de categorie lifestyle, staat OZAAM voor historische spelers zoals immovlan, Logic immo, Hebbes en net na Immoweb. De gratis app is verkrijgbaar via de Appstore en Google Play. OZAAM is de hoogste gewaardeerde app in Google Play.

Meer informatie: https://oza.am/nl-be/

 

Over Immovlan.be

Immovlan.be is een van de grootste spelers op de immobiliënmarkt in België. Het platform Immovlan.be is een dochteronderneming van Groupe Rossel en Roularta, gespecialiseerd in de publicatie van online zoekertjes voor immobiliën. De website biedt een totale digitale ervaring met vastgoeddiensten (verhuizingen en online-aanvragen voor leningen), artikels en advies (over vastgoed, decoratie en tuinieren) en wettelijke informatie (over verkoop, verhuur of aankoop van panden). Immovlan.be heeft meer dan 2500 professionele agentschappen als klant. De site telt ongeveer 130 000 bezoeken per dag.

Meer informatie: www.immovlan.be

Contact Eric Spitzer
CEO Immovlan.be
Tel +32 2 730 32 14
E-mail eric.spitzer@vlan.be