VAPH zet samenwerking met Roularta Custom Media voort

13 april 2016

In maart 2016 nam Roularta Custom Media deel aan de openbare aanbesteding die het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) uitschreef voor hun magazine St*rk. Het VAPH ziet in Roularta een waardevolle partner voor een verdere samenwerking bij de realisatie van hun magazine.

Sterke verhalen van mensen met een handicap. Dat is de baseline van het magazine St*rk, het driemaandelijkse tijdschrift van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH). Dit magazine richt zich in de eerste plaats naar de personen met een handicap en hun omgeving. Het VAPH wil met St*rk mensen met een handicap inspireren en informeren. Dat gebeurt door sterke verhalen over of door de mensen met een handicap zelf of hun omgeving te brengen en ook door hen over het (nieuwe) beleid te informeren. Roularta Custom Media vertaalt de baseline in een gevarieerd magazine op basis van de input van het VAPH.

Roularta Custom Media is verantwoordelijk voor de redactionele realisatie en lay-out van het magazine. St*rk verschijnt vier keer per jaar in het Nederlands op 14.000 exemplaren. Onlangs verscheen het 17de nummer van St*rk, een samenwerking waarbij het VAPH en Roularta Custom Media opnieuw vele warme getuigenissen van personen met een handicap wisten te verzamelen. R

oularta Custom Media is een divisie van Roularta Media Group en staat in voor de realisatie van opdrachtpublicaties (print en digitaal) en is de specialist inzake contentmarketing.

Roularta Custom Media biedt een totaalaanpak aan (redactie, fotografie, video, opmaak en druk) met de klemtoon op een duurzame klantenrelatie en kwaliteitsvolle content. Enkele tevreden klanten zijn onder meer BMW, Galeria Inno, Standaard Boekhandel, Dewaele | vastgoed & advies, Veritas , Stichting tegen kanker …

Meer info: www.roulartacustommedia.be

Contact Jill Goethals
Editor Roularta Custom Media
Coördinator St*rk
Kris Dewitte
Sales Director Roularta Custom Media
Tel +32 51 26 61 46 +32 51 26 66 55
E-mail jill.goethals@roularta.be kris.dewitte@roularta.be