Vanreusel en Roularta Custom Media inspireren frituristen

07 juni 2017

Wie houdt van lekkere snacks bij de frietjes, kan niet om Vanreusel heen.

Deze producent uit Hamont -Achel startte in 1953 met het maken van ambachtelijke charcuterieproducten. Vandaag is Vanreusel gespecialiseerd in het maken van snacks. Met het aantreden van de derde generatie is de opvolging verzekerd. Vanreusel wil zijn klanten, de frituristen, inspireren en ondersteunen en brengt nu samen met Roularta Custom Media een inspiratiemagazine uit.

Een magazine met verrassende recepten waarmee frituristen hun klanten in de frituur kunnen verwennen, gelardeerd met praktische info over de innovaties van Vanreusel.

Het concept, de realisatie, de druk en de distributie zijn volledig in handen van Roularta Custom Media.

Roularta Custom Media is een divisie van Roularta Media Group en staat in voor de realisatie van opdrachtpublicaties (print en digitaal) en is de specialist inzake contentmarketing.

Roularta Custom Media biedt een totaalaanpak aan (redactie, fotografie, video, opmaak, druk en distributie (post/digitaal)) met de klemtoon op een duurzame klantenrelatie en kwaliteitsvolle content. Enkele tevreden klanten zijn onder meer BMW, Galeria Inno, Standaard Boekhandel, Dewaele | vastgoed&advies, Veritas , Stichting tegen kanker, Westtoer, Vaillant, Bulex …

Meer info: www.roulartacustommedia.be

 

Contact Els Vanhuysse
Project Manager Special Products Roularta Custom Media
Kris Dewitte
Sales Director Roularta Custom Media
Tel +32 51 26 67 39 +32 51 26 66 55
E-mail

els.vanhuysse@roularta.be

kris.dewitte@roularta.be