Sport/Voetbalmagazine verschijnt als vernieuwd maandblad

03 februari 2022

Sport/Voetbalmagazine verschijnt als vernieuwd maandblad

Op vrijdag 4 februari ligt het eerste nummer van Sport/Voetbalmagazine als maandblad in de winkel. Met dit vernieuwd en luxueus blad schakelt Sport/Voetbalmagazine over naar een maandelijks ritme.

De maandelijkse verschijning past in de nieuwe formule waarmee Sport/Voetbalmagazine voortaan uitpakt. Behalve het maandblad zijn er dit jaar ook vier Wielerspecials (los te verkrijgen in de winkel, maar inbegrepen voor de abonnees). De eerste daarvan is meest complete voorjaarswielergids, verkrijgbaar vanaf donderdag 3 februari.

Daarnaast is er ook de verdere ontwikkeling van de site (sportmagazine.be) waarin de belangrijkste voetbal- en sportactualiteit op de voet wordt gevolgd. De redactie houdt de vinger aan de pols met een dagelijkse nieuwsbrief met een overzicht van de nieuwste artikels en het laatste sportnieuws.

Jacques Sys, Hoofdredacteur Sport/Voerbal Magazine: “Sport/Voetbalmagazine gaat na wat er overblijft als de lichten in het stadion zijn gedoofd. Het blad speelt voluit de kracht van kwaliteitsvolle journalistiek uit: om beter te informeren is het soms nodig om te vertragen. Een breed uitgesmeerd en in de diepte uitgewerkt thema fungeert als geraamte van elk nummer. Zoals deze maand waarin het blad niet alleen stilstaat bij de problemen in het Belgisch voetbal, maar ook oplossingen aanreikt.”

Niels Famaey, Uitgever: “De (sport)wereld staat niet stil, digitaal, kort op de bal, vermengen met diepgang in print is de volgende stap voor het magazine en het merk.”

Sport/Voetbalmagazine is het magazine van de sport en een referentiepunt voor wie verder kijkt dan de waan van de dag. Sport/Voetbalmagazine belicht de sport vanuit verschillende invalshoeken door middel van diepgravende interviews, onthullende reportages, scherpe analyses en wervelende columns. Het neemt tijd om alles in zijn juiste context te plaatsen, om te opiniëren maar ook om te nuanceren en om duiding te geven bij dat wat zich in de sport afspeelt.

 

Jacques Sys Niels Famaey
Hoofdredacteur Sport/Voetbal Magazine
E-mail: Jacques.sys@roularta.be
Tel: + 32 475 91 91 12
Uitgever
E-mail: Niels.famaey@roularta.be
Tel: + 32 486 83 93 28