Roularta HealthCare publiceert speciale editie als dank voor zorgsector

18 juni 2020

Deze week zit bij alle titels van Roularta Healthcare – Artsenkrant, de Apotheker, AK-Hospitals en Bohn – de ‘Special covid-19’.

Binnen deze ‘Special covid-19’ getuigen artsen, apothekers, ziekenhuismanagers, verpleegkundigen - die met beide voeten in de modder stonden - over hun strijd tegen Sars-CoV-2. Experten zoals GEES-voorzitster Erika Vlieghe, topman van het Verbond der Belgische Specialistenverenigingen Donald Claeys, professor farmaceutische wetenschappen Eline Tommelein, topvrouw van Zorgnet-Icuro Margot Cloet en Chief Scientific Officer bij Johnson & Johnson Paul Stoffels laten hun licht schijnen over de voorbije maanden en blikken vooruit.

Deze special - met de toepasselijke titel ‘BRAVO!’ - is een ode aan alle zorgverleners en de zorgsector in zijn geheel. In normale tijden hebben mensen al een groot vertrouwen in artsen en apothekers. Tijdens deze gezondheidscrisis stond dat vertrouwen helemaal in het zenit. Niet dankzij maar ondanks alle politieke en institutionele hocus pocus.

Voor dit unieke ‘collectors item’ bundelden de redacties van Artsenkrant, de Apotheker, AK-Hospitals en Belgian Oncology and Hematology News (Bohn) voor het eerst de krachten.

Roularta HealthCare schenkt 12.500 euro aan de Koning Boudewijnstichting. Met het geld ondersteunt de Stichting covid-19-projecten in de eerste lijn, in de residentiële zorgverlening en in de ziekenhuizen.

© Roularta HealthCare

 

Contact Jan Bamelis
directeur Roularta Healthcare
E-mail Jan.Bamelis@Roularta.be