Roularta Custom Media realiseert magazine ‘Kortrijk, stad aan de Leie’

05 mei 2017

In opdracht van Westtoer en vzw Citymarketing & Toerisme Kortrijk realiseerde Roularta Custom Media het magazine ‘Kortrijk, stad aan de Leie’. Het magazine wil lezers inspireren om Kortrijk te ontdekken tijdens een citytrip en werd daarom verstuurd naar alle abonnees van Knack in Vlaanderen, met uitzondering van de provincie West-Vlaanderen. Het magazine is ook gratis te verkrijgen bij Toerisme Kortrijk. De lezer ontdekt doorheen het magazine een verrassend vernieuwende stad.

Aan de hand van vier unieke stadswandelingen neemt het magazine de lezer mee doorheen het vernieuwde Kortrijk: Magnum-fotografe Bieke Depoorter keert terug naar haar geboortestad en laat haar licht schijnen op de metamorfose van de stad, chef-kok Matthias Speybrouck neemt ons mee naar lekkere plekjes, modeontwerpster Joanne Vanden Avenne toont ons haar favoriete plaatsjes en met Stefanie Callebaut van SX duiken we het nachtleven in.

Verder biedt het fraai vormgegeven magazine enkele schitterende logeertips en geeft het een overzicht van de vele evenementen in 2017 op stapel staan in Kortrijk.

Het magazine ‘Kortrijk stad aan de Leie’ telt 28 pagina’s en wordt verspreid op een oplage van 70.000 exemplaren.

Roularta Custom Media is de divisie van Roularta Media Group die instaat voor de realisatie van opdrachtpublicaties (print en digitaal), en is de specialist inzake contentmarketing.

Roularta Custom Media biedt een totaalaanpak aan (redactie, fotografie, video, opmaak en druk) met de klemtoon op een duurzame klantenrelatie en kwaliteitsvolle content. Enkele tevreden klanten zijn onder meer BMW, Galeria Inno, Standaard Boekhandel, Dewaele | vastgoed&advies, Veritas, Bulex, Vaillant, Westtoer en Stichting tegen kanker.

Meer info: www.roulartacustommedia.be

Contact Pieter Taelman
Projectoördinator Roularta Custom Media
Kris Dewitte
Sales Director Roularta Custom Media

 

Rudolf Scherpereel
1ste schepen Stad Kortrijk

 

Tel +32 51 26 61 27 +32 51 26 66 55 +32 56 27 71 60
E-mail

pieter.taelman@roularta.be

kris.dewitte@roularta.be

rudolf.scherpereel@kortrijk.be