Roularta Custom Media realiseert magazine ‘Het Lekkere Westen’

19 september 2017

Westtoer en Roularta Custom Media sloegen de handen in elkaar voor de realisatie van het magazine ‘Het Lekkere Westen’. Westtoer selecteerde voor dit magazine 132 chefs: echte vaklui die met 100% West-Vlaamse producten werken. Het magazine wordt verspreid via de West- en Oost-Vlaamse abonnees van de Roularta-magazines Knack, Nest en Plus en via displays bij de geselecteerde chefs.

Het magazine ‘Het Lekkere Westen’ is ondertussen al toe aan de vijfde editie. De hoofdbrok van het magazine bestaat uit een voorstelling van de 132 West-Vlaamse chefs die netjes per regio worden opgedeeld, doorspekt met talloze toeristische tips van de chefs. Alle 132 chefs zijn stuk voor stuk vaklui die, elk op hun manier, gepassioneerd werken met wat de streek hen schenkt.

Daarnaast brengt het magazine een reportage over de West-Vlaamse twee-en driesterrenchefs en de zogeheten ‘prijzenpakkers’, de chefs die het voorbije jaar in de prijzen vielen. Verder verzamelt het magazine de beste West-Vlaamse bieradresjes en maak je een heuse roadtrip door de verschillende West-Vlaamse regio’s.

Roularta Custom Media en Westtoer tekenden samen het concept uit, Roularta Custom Media verzorgde verder de lay-out, druk en verzending van dit fraai vormgegeven magazine.

Het magazine ‘Het Lekkere Westen’ telt 40 pagina’s en wordt verspreid op een oplage van 107.500 exemplaren.
 

Over Roularta Custom Media

Roularta Custom Media is een divisie van Roularta Media Group en staat in voor de realisatie van opdrachtpublicaties (print en digitaal) en is de specialist inzake contentmarketing.

Roularta Custom Media biedt een totaalaanpak aan (redactie, fotografie, video, opmaak en druk) met de klemtoon op een duurzame klantenrelatie en kwaliteitsvolle content. Enkele tevreden klanten zijn onder meer BMW, Galeria Inno, Standaard Boekhandel, dewaele | vastgoed&advies, Veritas en Stichting tegen Kanker.
 

 

Contact Pieter Taelman
Projectoördinator Roularta Custom Media
Kris Dewitte
Sales Director Roularta Custom Media
Tel +32 51 26 61 27 +32 51 26 66 55
E-mail

pieter.taelman@roularta.be

kris.dewitte@roularta.be