Roularta Custom Media realiseert magazine ‘De Kust in elk seizoen’

24 maart 2017

In opdracht van Westtoer realiseerde Roularta Custom Media het magazine ‘De Kust in elk seizoen’. Het magazine focust op de troeven van onze Kust en wil mensen inspireren om er een korte vakantie te spenderen. Het magazine werd op 15 en 17 maart verspreid via Knack/Le Vif en op 23 maart via Plus België, eveneens in het Nederlands en Frans.

Actief genieten, lekker tafelen, flaneren of gewoon relaxen: het kan allemaal aan onze Belgische Kust. Het magazine ‘De Kust in elk seizoen’ belicht elk van deze troeven aan de hand van prachtige beelden, inspirerende verhalen en een selectie van de meest trendy adresjes. Bovendien maakt de waaier aan activiteiten duidelijk dat de Kust een bestemming is voor het ganse jaar door.

Het magazine is verder doorspekt met portretten van vier Kust-ambassadeurs: Erika Van Tielen vertelt over haar band met de Kust, Frank Vanleenhove (eigenaar Surfers Paradise in Knokke) heeft het over de unieke watersporttroeven van onze Kust, chef-kok Stéphane Buyens (Le Fox, De Panne) belicht de culinaire troeven en weerman David Dehenauw vertelt over het microklimaat aan de Kust.

Het magazine ‘De Kust in elk seizoen’ telt 40 pagina’s en wordt verspreid op een oplage van 260.500 exemplaren. De keuze voor een mat papier geeft het magazine bovendien een unieke uitstraling.

 

Over Roularta Custom Media

Roularta Custom Media is een divisie van Roularta Media Group en staat in voor de realisatie van opdrachtpublicaties (print en digitaal) en is de specialist inzake contentmarketing.

Roularta Custom Media biedt een totaalaanpak aan (redactie, fotografie, video, opmaak en druk) met de klemtoon op een duurzame klantenrelatie en kwaliteitsvolle content. Enkele tevreden klanten zijn onder meer BMW, Galeria Inno, Standaard Boekhandel, dewaele | vastgoed&advies, Veritas en Stichting tegen Kanker.

 

Contact Pieter Taelman
Projectcoördinator Roularta Custom Media
Kris Dewitte
Sales Director Roularta Custom Media
Tel +32 51 26 61 27 +32 51 26 66 55
E-mail pieter.taelman@roularta.be kris.dewitte@roularta.be