Roularta benoemt Jan Bamelis tot Directeur Roularta HealthCare

25 oktober 2018

Jan Bamelis (46) wordt vanaf 1 december 2018 Directeur Roularta HealthCare, de divisie medische publicaties van Roularta Media Group (RMG).
 
Jan - vertaler Frans/Italiaans van opleiding – kan terugkijken op een brede sales & marketing carrière, zowel binnen als buiten de farmasector. Hij doorliep meerdere operationele functies, gaande van apotheek en medisch afgevaardigde tot oa. Product Manager Dafalgan bij Bristol-Myers Squibb. Op managementniveau werkte Jan oa. een 6-tal jaren in de verpakkingswereld als Business Development Director Benelux & Germany bij het toenmalige Chesapeake Pharmaceutical Packaging, terwijl hij de laatste jaren bij Eurogenerics aan de slag was als respectievelijk Business Unit Director EG en vervolgens Sales & Marketing Director. Jan werkt momenteel als zelfstandige ondernemer een opdracht af bij Testo Benelux alvorens bij Roularta HealthCare de fakkel over te nemen.

Jan: “Ik kijk er enorm naar uit om deze uitdaging bij Roularta HealthCare aan te gaan. Samen met het hele Roularta team en vanuit een customer centricity perspectief willen we de ingeslagen weg graag verder uitdiepen, met nog meer kwalitatieve en differentiërende projecten en innovaties die Roularta HealthCare verder op de kaart kunnen zetten als waardevolle partner voor alle mogelijke stakeholders.”
 

Jan volgt Guido Van Hoeck op die vanaf 1 januari 2019 met pensioen gaat. De Directie van Roularta Media Group dankt Guido voor zijn inzet en bijdrage in de ontwikkeling van Roularta HealthCare gedurende de laatste jaren.

Guido: “Ik wil van harte Roularta danken voor alle kansen die ik kreeg de voorbije 4,5 jaar,
de directie in eerste plaats die veel ruimte geeft voor echt entrepreneurship. Ik onthou vooral de voortdurende positieve mindset en alle collega’s die verder bouwen aan een mooie toekomst voor RMG. Ik heb me hier echt thuis gevoeld en ben fier op Roularta HealthCare waar een sterk team klaar staat om alle challenges te trotseren die er zonder twijfel nog zullen komen.”

 
Roularta HealthCare geeft onder andere De Artsenkrant/Journal du Médecin, De Apotheker/Le Pharmacien en Belgian Oncology News uit.

 

Contact Guido Van Hoeck
Directeur Roularta HealthCare

Xavier Bouckaert
CEO

Tel +32  2 702 71 61 +32 51 26 63 23
E-mail guido.van.hoeck@roularta.be xavier.bouckaert@roularta.be