Peter Michiels, Chief HR & Internal Communications Officer (Elia) is Trends HR Manager of the year 2018

20 april 2018

Trends en Kanaal Z stelden op donderdag 19 april 2018 de Belgian HR Awards voor tijdens een inspirerende gala-avond in The Event Lounge in Brussel.
 
De avond werd ingeleid door de boeiende keynote speech van Prof. Dr. Dirk De Wachter, psychiater. Erna volgde de live pitching van de genomineerden in de twee categorieën HR Pioneer Awards (Interne en Externe Communicatie). Het officieel gedeelte werd tenslotte afgesloten met de proclamatie van Peter Michiels, Elia,  als de nieuwe Trends HR Manager of the Year, in bijzijn van de 350 aanwezigen en delegaties van de partners Attentia, Kanaal Z, Publicarto, De Facto en Roularta Recruitment Solutions.
Hij haalde het van de andere genomineerden: Hans Casier, DEME, Danielle Knott (Carmeuse), Kristiaan Vandenhoudt (Atlas Copco) en Herman Verwimp (Gijbels Group) en volgt zo Sophie Streydio op van Puratos, de laureaat van 2017.
 
Peter Michiels werd verkozen door een onafhankelijke jury, bestaande uit leden van de redacties Trends/Trends-Tendances en HR-experts.
 
De 2 laureaten HR Pioneer Awards zijn UZ Brussel voor de categorie HR Pioneer Internal Communication en het bedrijf Marbles voor de tweede categorie HR Pioneer External Communication.

Het volledig verslag van deze exclusieve avond en het interview met Peter Michiels verschijnt op donderdag 26 april in Trends en Trends-Tendances.

 

Contact Jos Grobben
Directeur magazines

 

Tel +32 2 702 46 75  
E-mail jos.grobben@roularta.be