Op deze "Internationale dag van de ouderen" introduceren Roularta Media en Publicarto samen het "Second Youth Pack"

01 oktober 2019

Vijftigplussers zijn de grootste en snelst groeiende doelgroep. Bovendien staan zij in voor meer dan de helft van de consumptiegroei. Daarom creëerden Publicarto en Roularta Media, als experten ter zake, het Second Youth Pack. Dit nieuw digitaal pack biedt adverteerders de mogelijkheid om 50-plussers efficiënter te bereiken.

PlusMagazine.be bereikt maandelijks bijna 120.000 (*) real users, telt meer dan 180.000 visits en 355.000 page views (*).  62% van de surfers zijn vrouwen, 38% is hoger opgeleid en 47% behoort tot de hoogste sociale groepen (**). Via Plusmagazine.be biedt Roularta Media de adverteerders een interessant platform om Belgische vijftigplussers efficiënt te bereiken dankzij de toepasselijke content die direct bruikbaar is in hun leefwereld en antwoorden biedt op hun vragen.

SeniorenNet bereikt maandelijks meer dan 1,2 miljoen bezoekers met meer dan 4,8 miljoen page views (***). Publicarto presenteert met Seniorennet dan ook een heel ruim bereik op 50-plussers via content op sterke pijlers zoals wonen, gezondheid, vrije tijd, thema’s die deze doelgroep heel sterk aanbelangen.

Door hun krachten te bundelen, bieden Roularta Media en Publicarto impactvolle digitale oplossingen aan adverteerders die actieve 50-plussers willen bereiken.

Het Second Youth Pack omvat twee formules:

Het Second Youth Pack Display combineert de websites Libelle, Femmes d‘Aujourd'hui, Knack, Le Vif, Plus Magazine (Roularta Media) en SeniorenNet (Publicarto). Adverteerders kunnen kiezen voor een nationaal of een Nederlandstalig pack.

Het Second Youth Pack Newsletter voorziet een campagne zowel in de nieuwsbrieven van Plus Magazine (Roularta Media) als in die van SeniorenNet (Publicarto).

Dankzij de kwalitatieve redactionele context en de focus op 50-plussers is dit digitale pack de perfecte oplossing voor impactvolle campagnes gericht naar 50-plussers in België.
 
(*) Bron: CIM Internet Survey Augustus 2019
(*) Bron: CIM Internet Survey Jan-Aug 2019 gemiddelde profielcijfers obv pageviews
(***) Bron: Google Analytics

Contact Sandra Philippaerts
Head of Digital

Liesbeth Joos
Account Manager

Tel +32 2 467 57 97 +32 53 82 60 93
E-mail Sandra.philippaerts@roularta.be liesbeth.joos@publicarto.be