Ontdek alle fascinerende troeven van Indonesië in nieuwe “Z-Trade” reeks

04 november 2016

Indonesië, een land van meer dan 17.000 eilanden in zuidoost Azië met ongeveer 260 miljoen inwoners is veel meer dan een fantastische toeristische bestemming.

Het is een welvarend land dat in de loop der jaren een belangrijke handelspartner is geworden van Europa. Koffie, thee, garnalen, tonijn en palmolie zijn zeer kwalitatieve producten die bij ons op de tafel of in huis komen.

Misverstanden over sommige van die consumer-goods worden door Indonesië terecht van tafel geveegd. Nergens ter wereld worden traceerbaarheid, kwaliteitscontrole, transparantie en duurzaamheid zo hoog aangeschreven. Het land charmeert dan ook Europa.

In de nieuwe Z-Trade reeks kunt u vanaf maandag 7 november in 6 afleveringen alle fascinerende troeven van Indonesië zelf ontdekken.

Deze nieuwe reeks komt tot stand in samenwerking met de ambassade van Indonesië.

Het programma kan ook online worden bekeken via www.kanaalz.be en www.canalz.be

Kanaal Z en Canal Z, brengen als enige business zenders in Vlaanderen, Wallonië en Brussel het meest gespecialiseerde en gevarieerde aanbod over business, economie en geld. Kanaal Z en Canal Z bereiken dagelijks gemiddeld 488.000 kijkers en op weekbasis 2.100.000 kijkers (bron CIM audimetrie), en zijn hiermee samen de grootste digitale zenders van het land

Contact Xavier Bouckaert
CEO
Alex Coene
Netmanager Kanaal Z
Tel +32 51 26 63 23 +32 2 467 57 17
E-mail xavier.bouckaert@roularta.be alex.coene@roularta.be