Nieuwe hoofdredacteur voor Newsroom Knack.be/Levif.be

06 oktober 2016

Nieuwe hoofdredacteur voor Newsroom Knack.be/Levif.be

Vanaf 1 november komt Jago Kosolosky (24) aan het hoofd te staan van Knack.be/LeVif.be. Hij volgt Simon Demeulemeester (29) op die verhuist naar de redactie van Knack.

Jago Kosolosky begon zijn carrière in de journalistiek als webredacteur en later webmaster van de site van MO*-magazine. Daarna maakte hij deel uit van de multimediale cel van De Tijd.

Simon Demeulemeester werkte sinds 2011 in de centrale newsroom. Eerst als redacteur dan als chef opinie en sinds juli 2014 als hoofdredacteur. Hij versterkt nu de politieke redactie van Knack.

Vincent Genot blijft Adjunct-Hoofdredacteur van de nieuwssite.

Knack.be en Levif.be zelf zijn de leidende merken op deze nieuwssite, maar ook Trends, Knack Weekend, Focus, Sport/Voetbal, Data News en afdelingen zoals Roularta Events of Kanaal Z krijgen er volop ruimte. Roularta is erin geslaagd als enige magazine-uitgever in het land zijn sites om te bouwen tot één van de allergrootste nieuwssites.

Knack.be/Levif.be telt nu meer dan 3,3 miljoen unieke browsers per maand en 16 miljoen pageviews (cijfers CIM). In tegenstelling tot de markttrend stijgen de inkomsten uit de nieuwssite Knack.be/Levif.be nog altijd.