Nieuwbouwzondag maakt zich op voor jubileumeditie

21 april 2023

Nieuwbouwzondag maakt zich op voor jubileumeditie

Roularta Real Estate maakt zich op voor de 18e editie van Nieuwbouwzondag. Dit jaar is een jubileumeditie, want Nieuwbouwzondag bestaat 10 jaar! Op 23 april zetten zo’n 285 nieuwbouwprojecten en kijkwoningen in Vlaanderen hun deuren open voor het brede publiek. Met aandacht voor duurzaamheid en energiezuinigheid biedt nieuwbouw een hoog comfort en een mooi rendement voor iedereen.

Uit onderzoek van Roularta Real Estate blijkt dat 53% van meer dan 2.400 ondervraagden vastgoed als dé beste investering aanzien. Investeren in nieuwbouw is aantrekkelijk omdat het zorgt voor een stabiel rendement en meerwaarde op de lange termijn. Nieuwbouw heeft immers vaak hogere huur- of verkoopprijzen dan bestaande woningen of gebouwen, omdat ze volledig aan de nieuwste energie- en kwaliteitseisen voldoen. Bovendien vindt 81% het energieverbruik een uiterst belangrijke factor bij de keuze van zijn woning.

Sandra Depauw, Sales & Product Manager Roularta Real Estate: “Op Nieuwbouwzondag van 23 april willen we iedereen met interesse in nieuwbouw op een laagdrempelige wijze in contact brengen met diverse projecten die de deuren openstellen in zijn/haar regio. Een bezoek hoeft niet noodzakelijk op afspraak, én het is meteen een uitgelezen kans om zich door experten grondig te laten informeren.”

Maar ook voor wie wil bouwen is Nieuwbouwzondag een unieke gelegenheid.

Sandra Depauw: “De beste ideeën voor de bouw van een nieuwbouwwoning doe je op in de praktijk. Bouwbedrijven investeren in netjes afgewerkte, energie-efficiënte en comfortabele kijkwoningen. Dat brengt geïnteresseerden meteen een stap dichter bij het concretiseren van hun droomwoning.”

Nieuwbouwzondag: nieuwbouwzondag.be

DE ZONDAG
De Zondag bereikt met wekelijks 16 regionale edities meer dan 1,3 miljoen lezers in Vlaanderen. De Zondag wordt verspreid via de bakkers en supermarkten die op zondag open zijn, én kan digitaal gelezen worden op dezondag.be.

Sandra DEPAUW Philippe VAN LAECKEN
Sales & Product Manager Roularta Real Estate
sandra.depauw@roularta.be
0478 78 25 97
Sales Director
philippe.van.laecken@roularta.be
0479 35 47 72