Nest en Mme Zsazsa slaan weer de handen in elkaar

05 februari 2016

Kim Leysen, beter bekend als Mme Zsazsa, is al meer dan tien jaar één van de bekendste bloggers van Vlaanderen.
Ze begon met advies rond naaien, en bracht in 2012 het boek ‘Allemaal rokjes’ uit, dat intussen 60.000 exemplaren verkocht. Behalve naaien en koken, koos ze ook de moestuin uit als haar domein. In 2014 zag het boek ‘De moestuin van Mme Zsazsa’ het daglicht. Ook over dat thema schrijft ze gepassioneerd, vaak ondersteund door frisse tekeningen in haar typische, heldere stijl.

Vorig jaar leidde een samenwerking tussen Nest en Mme Zsazsa tot een succesvolle Special Moestuin, een uitgebreide moestuinkalender met per maand uitleg over het kweken of oogsten van de groenten van het seizoen én bijpassende recepten. Van die Special werden zo’n 18.000 exemplaren verkocht.

Dit jaar slaan de redactie van Nest en Mme Zsazsa weer de handen in elkaar. Ze verzorgt voor Nest de maandelijkse tuincolumn, met persoonlijke verhalen over haar moestuin-avonturen. Daarnaast maakt ze voor Nest speciale verzamelfiches met telkens korte uitleg rond bekende en minder bekende groentesoorten, zaaien, planten en andere werkjes in de moestuin. Ze illustreert de fiches met praktische en levendige tekeningen van haar hand. Deze uitscheurbare fiches bevinden zich achteraan in het nummer en worden gedrukt op stevig, glanzend papier. Onmisbaar voor elke moestuinfanaat!

Ook Mme Zsazsa is blij met de samenwerking: “Nest is een magazine dat veel aandacht schenkt aan recyclen, zelfmaakideeën en de moestuin. We hebben deels gewoon hetzelfde publiek.”

Nest is hét magazine rond buitenleven in Vlaanderen en Wallonië. Maandelijks bereikt Nest 488.000 lezers met reportages en informatie rond interieur en tuin, koken, natuur en arts&crafts. Nest brengt jaarlijks ook een zestal specials uit.

Contact Peter Vandeweerdt
Hoofdredacteur Nest
Chantal Lepaige
Uitgever
Tel +32 2 705 45 22  +32 2 702 47 35 
E-mail peter.vandeweerdt@nest.be

chantal.lepaige@roularta.be