KW lanceert 'KWestie'

01 februari 2018

KWestie! Zo luidt de naam van de nieuwe mobiele website van KW – Krant van West-Vlaanderen!
KWestie van wat? Met KWestie lees je jouw West-Vlaams nieuws waar, wanneer en hoe je dat zelf wilt. Je wordt baas over je eigen nieuws en kiest zelf over welke onderwerpen uit welke West-Vlaamse steden en gemeenten je wil lezen.
 
KWestie is beschikbaar vanaf 2 februari 2018 via KWestie.be.
 
KW – Krant van West-Vlaanderen houdt elke dag opnieuw de vinger aan de pols in West-Vlaanderen en bundelt het belangrijkste nieuws, zowel in de krant als online. Zo hoef je als West-Vlaming niets te missen.
 
“Nu gaat KW nog een stap verder”, zegt Stefaan Vermeersch, algemeen directeur KW. “Met de gloednieuwe, op maat gemaakte mobiele nieuwssite KWestie, selecteer je voortaan zelf het nieuws dat jou het meeste boeit en aansluit bij je persoonlijke interesses. Dit kan eenvoudigweg door aan te geven uit welke steden en gemeenten je nieuws wenst te ontvangen en welke onderwerpen jouw voorkeur wegdragen. Sport, cultuur, politiek, samenleving, … je vindt het allemaal. Uiteraard met garantie op dezelfde kwaliteitsvolle content als in de krant en online. Met zoals altijd, aandacht voor het verhaal én de mens achter de feiten.”
 
Wie zich registreert op KWestie, geniet de eerste maand van een gratis abonnement. Daarna zal een lanceringstarief van €7,99/maand gehanteerd worden.
 
In februari start de lanceringscampagne rond de nieuwe website met o.a. een radio- en reclamespot, een social media campagne en een promotour  die start op 9 februari in Kortrijk. Daarna volgen nog Roeselare, Brugge en Ieper.
 
KW en KWestie zijn producten van Roularta Media Group.
 

Contact Stefaan Vermeersch
Algemeen Directeur KW

Jan Beernaert
Marketing Manager KW

Tel +32 51 26 64 60 +32 2 51 26 64 92
E-mail stefaan.vermeersch@kw.be jan.beernaert@kw.be