Koen De Bouw is Best Dressed Man 2016

09 november 2016

Acteur Koen De Bouw wint de derde editie van de Award Mercedes-Benz Best Dressed Man. Als laureaat in de categorie ‘Vips’ volgt hij danser/auteur Ish Ait Hamou (2015) en zanger/presentator/stijlgoeroe Bent Van Looy (2014) op.

In de categorie ‘Businessman’ werd het duo Michael & Nathan, de oprichters en ontwerpers van het trendsettende modelabel O’Rèn, uitgeroepen tot Best Dressed Men 2016. Op de erelijst van de award worden zij voorafgegaan door Jean-Baptiste Fabbricatore, Managing Director van LWS Production (in 2015), en Davy Caluwaerts, Managing Director van Mediabureau ZenithOptimedia (in 2014).

De Award Best Dressed Man is een organisatie van Trends Style, het lifestylemagazine dat negen keer per jaar wordt toegevoegd aan het financieel-economische nieuwsmagazine Trends.

Begin september lanceerde Trends Style de Award MercedesBenz Best Dressed Man 2016 met de presentatie van 20 kandidaten, die het magazine onderverdeelde in twee categorieën: ‘Vips’ en ‘Businessmen’. Uit die longlist van 20 mannen selecteerden ongeveer 3000 lezers van Trends Style vervolgens 5 genomineerden per categorie. Een vakjury duidde daarna voor elke categorie de eindwinnaar aan.

De Awards Mercedes-Benz Best Dressed Men 2016 werden op 9 november uitgereikt op een selectief red-carpet-event in het Brusselse Mercedes-Benz Fascination Center.

In het kader van zijn campagne ‘Most Daring’ ging ook het champagnemerk Mumm op zoek naar de beste geklede man in België. In de categorie ‘Vips’ viel de keuze op mediaman Peter Van De Veire. In de categorie ‘Businessmen’ reikte Mumm de prijs uit aan Michael & Nathan van O’Rèn.

Contact Mireille De Braekeleer
Account Director Lifestyle
Roularta Media
Ben Herremans
Hoofdredacteur Trends Style
Roularta Custom Media
Tel +32 2 467 56 53 +32 51 26 61 51
E-mail mireille.de.braekeleer@roularta.be ben.herremans@roularta.be