Knack Weekend en Le Vif Weekend krijgen luxueuze upgrade

20 februari 2018

Om de kwaliteit van Knack Weekend en Le Vif Weekend naar een nog hoger niveau te tillen, zal Roularta deze unieke lifestyle-nieuwsmagazines vanaf 21 februari op steviger, luxueuzer en zachter papier aanbieden.  

De eerste editie die in de nieuwe stijl gedrukt wordt, is de special “Mode dit is Belgisch”. Al 35 jaar volgen Knack Weekend en Le Vif Weekend de Belgische modesector van nabij. Een verjaardag die een bijzonder en dus ook nieuw jasje verdient. Vanaf dan zullen de redactionele content en de advertenties elke week op kwalitatiever papier verschijnen, net zoals dat van een glossy magazine. Deze upgrade zal niet doorgerekend worden aan de adverteerder, noch aan de lezer.

De luxe-uitgaves van Knack Weekend en Le Vif Weekend, bekend onder de naam Black, veranderen niet van formaat noch van papier. Ze zullen ook in 2018 negen keer verschijnen met rechte rug en opdikkend mat papier.

Knack Weekend en Le Vif Weekend bereiken een interessant lezerspubliek van mannen en vrouwen met een breed interesseveld, die op zoek zijn naar handige tips voor hun vrijetijdsbestedingen. Ze houden van kwaliteit en hebben een hoge levenstandaard.  

 

Contact Mireille De Braekeleer
Account Director Lifestyle
Fabienne Willaert
Publisher Lifestyle

 

Philippe Belpaire
General Manager Roularta Media

 

Tel +32 2 467 56 53 +32 2 702 45 80 +32 2 467 56 44
E-mail

mireille.de.braekeleer@roularta.be

fabienne.willaert@roularta.be

philippe.belpaire@roularta.be