Kanaal Z helpt kmo’s op weg naar duurzaam energiebeleid

25 januari 2016

Vanaf dinsdag 26 januari start op Kanaal Z en Canal Z een nieuwe reeks Z-Energy.
In deze thema-uitzendingen brengen we gesprekken met experts en reportages over hernieuwbare energie, energie-efficiëntie, nieuwe technologieën en duurzame mobiliteit.

Duurzaamheid en rationeler omspringen met energie is een zorg voor vele bedrijven. Energie is immers een belangrijke kostenfactor voor Belgische ondernemingen. Bovendien moet er ook in het kader van regionale en Europese klimaatdoelstellingen energie-efficiënter worden gewerkt. Maar wie slim investeert, kan op diverse vlakken winnen: goedkopere energie, een rationeler verbruik en een lagere CO2-uitstoot bijvoorbeeld.

In deze nieuwe Z-Energy reeks willen Kanaal Z en Canal Z kmo’s op het juiste spoor helpen met antwoorden op vragen als: Hoe kan u als bedrijf uw voordeel halen uit hernieuwbare energie? Wat zijn de nieuwste maatregelen rond energie-efficiëntie? Welke voordelen bieden technologieën als WKK en warmtenetwerken? En hoe maakt u werk van duurzame mobiliteit voor uw werknemers?

Z-Energy toont bedrijven die rolmodellen zijn op het vlak van energiemanagement en brengt elke dinsdagavond duiding en concrete tips. Deze nieuwe reeks loopt in samenwerking met Eneco, Infrax, Wingas, het Vlaams Energie Agentschap, Vlaio en Cogen.

Het programma kan ook online bekeken worden via www.kanaalz.be en www.canalz.be
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Kanaal Z en Canal Z, brengen als enige business zenders in Vlaanderen, Wallonië en Brussel het meest gespecialiseerde en gevarieerde aanbod over business, economie en geld. Kanaal Z en Canal Z bereiken dagelijks tot 535.000 kijkers en op weekbasis tot 2.220.000 kijkers (bron CIM TV/Transfer/Arianna), en zijn hiermee samen de grootste digitale zenders van het land.

Contact Alex Coene
Netmanager Kanaal Z
Xavier Bouckaert
CEO Roularta Media Group
Tel. + 32 2 467 57 17 + 32 51 26 63 23
Mailadres alex.coene@roularta.be xavier.bouckaert@roularta.be
Website www.kanaalz.be www.roularta.be