Kanaal Z en Canal Z helpen kmo’s op weg naar duurzaam energiebeleid

06 maart 2017

Vanaf dinsdag 7 maart start op Kanaal Z en Canal Z een nieuwe Z-Energy reeks. Naar goede gewoonte brengen Kanaal Z en Canal Z in dit programma gesprekken met experts en reportages over hernieuwbare energie, energie-efficiëntie, nieuwe technologieën en duurzame mobiliteit. 

Duurzaamheid en rationeler omspringen met energie is een zorg voor vele bedrijven. Bovendien moet er in het kader van regionale en Europese klimaatdoelstellingen energie-efficiënter worden gewerkt. Maar wie slim investeert, kan op diverse vlakken winnen: goedkopere energie, een rationeler verbruik en een lagere CO2-uitstoot bijvoorbeeld.

In de nieuwe Z-Energy reeks willen Kanaal Z en Canal Z kmo’s op het juiste spoor helpen met antwoorden op vragen als: Hoe kan u als bedrijf uw voordeel halen uit hernieuwbare energie? Wat zijn de nieuwste maatregelen rond energie-efficiëntie? Welke voordelen bieden technologieën als WKK en warmtenetwerken? En hoe maakt u werk van duurzame mobiliteit voor uw werknemers?

Z-Energy toont bedrijven die rolmodellen zijn op het vlak van energiemanagement en brengt duiding en tips, vanaf 7 maart opnieuw elke dinsdagavond op Kanaal Z en Canal Z.

Deze reeks loopt in samenwerking met Wingas, Informazout, Infrax, Elia en Cogen.

Het programma kan ook online bekeken worden via www.kanaalz.be en www.canalz.be

Kanaal Z en Canal Z, brengen als enige business zenders in Vlaanderen, Wallonië en Brussel het meest gespecialiseerde en gevarieerde aanbod over business, economie en geld.  Kanaal Z en Canal Z bereiken dagelijks tot 540.000 kijkers en op weekbasis 2.150.000 kijkers (bron CIM/RTVM/Arianna), en zijn hiermee samen de grootste digitale themazenders van het land.

Contact Xavier Bouckaert
CEO

Alex Coene
Netmanager Kanaal Z

Tel +32 51 26 63 23 +32 2 467 57 17
E-mail xavier.bouckaert@roularta.be alex.coene@roularta.be