JobVillage in Gent, Geel, Mechelen en Roeselare

14 september 2017

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Streekpersoneel een aantal regionale jobbeurzen.
Dit najaar in een nieuw, fris jasje: JobVillage.

JobVillage blijft in eerste instantie een jobbeurs voor mensen die op zoek zijn naar een job dichtbij huis. Je kan er zoals voorbije jaren terecht voor een kwalitatief face-to-face gesprek met tal van werkgevers uit de regio. Iedereen is er welkom: zowel hoge als lage profielen, starters als meer ervaren profielen, latent als actief werkzoekenden.

Dit najaar wordt de focus nog meer gelegd op de toegevoegde waarde voor de sollicitant. Zo kunnen werkzoekenden hun cv laten analyseren, loopbaanadvies krijgen, een professionele foto laten nemen voor hun cv of LinkedIn profiel en een workshop volgen in Mechelen of Roeselare. Op de JobVillage infostand kan iedereen ook terecht voor begeleiding op de beurs zelf. Zo zorgen de medewerkers voor de beste match tussen de kandidaten en de werkgevers.

Dit najaar gaat JobVillage door in Gent (28/09), Geel (10/10), Mechelen (12/10) en Roeselare (19/10). Inschrijven is gratis en kan via de website, www.jobvillage.be, of ter plaatse.

JobVillage is een initiatief van Streekpersoneel en Roularta Recruitment Solutions, een divisie van Roularta Local Media.

Contact Barbara Spyckerelle
Directeur Roularta Recruitment Solutions
Tel +32 476 46 93 58
E-mail barbara.spyckerelle@roularta.be