JobVillage in Antwerpen, Brugge en Leuven

12 maart 2018

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Streekpersoneel een aantal regionale jobbeurzen. Dit voorjaar in Antwerpen, Brugge en Leuven.

JobVillage is een jobbeurs voor mensen die op zoek zijn naar een job dichtbij huis. Je kan er terecht voor een kwalitatief face-to-face gesprek met tal van werkgevers uit de regio. Iedereen is er welkom: zowel hogere als meer uitvoerende profielen, starters als meer ervaren profielen, latent als actief werkzoekenden.

Ook kunnen werkzoekenden hun cv laten analyseren, loopbaanadvies krijgen, een professionele foto laten nemen voor hun cv of LinkedIn profiel en een workshop volgen in Antwerpen en Leuven. Op de JobVillage infostand kan iedereen ook terecht voor begeleiding op de beurs zelf. Zo zorgen de medewerkers voor de beste match tussen de kandidaten en de werkgevers.

Dit voorjaar gaat JobVillage door Antwerpen (20/03), Brugge (27/03) en Leuven (28/3). Inschrijven is gratis en kan via de website, www.jobvillage.be of ter plaatse.

JobVillage is een initiatief van Streekpersoneel en Roularta Recruitment Solutions, een divisie van Roularta Local Media.
 

Contact Barbara Spyckerelle
Directeur Roularta Recruitment Solutions
 

 

 

 

Tel +32 476 46 53 58    
E-mail

barbara.spyckerelle@roularta.be