Jobbeurs in Technopolis in Mechelen

14 oktober 2016

Jobbeurs in Technopolis in Mechelen

Een hele reeks belangrijke werkgevers uit de regio zijn op 20 oktober present in Technopolis in Mechelen met tal van boeiende vacatures.

Heel wat mensen zijn op zoek naar een job dichtbij huis. Werknemers willen hun job goed doen, maar willen ook tijd voor ontspanning en het gezin. De Jobbeurs in Mechelen speelt in op deze trend. In een aangenaam decor maken de sollicitanten kennis met verschillende interessante bedrijven uit de regio, die voor de gelegenheid allemaal aanwezig zijn op 1 locatie: Technopolis. Sollicitanten maken tijdens de Jobbeurs op een informele manier kennis met de potentiële werkgevers. Er wordt gefocust op kwalitatieve gesprekken: niet veel gedoe, maar gewoon een goed gesprek. Men kan er ook terecht voor cv analyse en carrièreadvies.

De Jobbeurs is bedoeld voor een breed publiek: zowel hoge als lage profielen zijn welkom; zowel starters als meer ervaren profielen; zowel latent als actief werkzoekenden.

Volgende bedrijven hebben alvast hun aanwezigheid bevestigd: De Politie, Ladbrokes, Synergie, AZ Jan Portaels, MIVB, Bpost, Actief Interim, Qjobs, startpeople, Tormans, Univeg, Heymans, Go4jobs, Roularta Media Group, De Lijn, Lunch Garden, Eternit, BTV, T&T Design, Weselect, Reynaers, Ritello, Europoolsystem, P&G, Pearle, Regis Consult, Grandvision, Napoleon Games.

De Jobbeurs is een initiatief van streekpersoneel.be en Roularta Recruitment Solutions, een divisie van Roularta Local Media.

De Jobbeurs vindt plaats op donderdag 20 oktober in Technopolis in Mechelen. Men kan er terecht van 14u tot 19u. Technopolis is gemakkelijk bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Inschrijven vooraf of ter plaatse is vereist, de toegang is gratis. Wie zich inschrijft, kan een Bongo bon Citytrip Deluxe winnen!

Info: jobbeurzen.streekpersoneel.be

Contact Barbara Spyckerelle
Directeur Roularta Recruitment Solutions
Tel +32 51 26 69 82
E-mail barbara.spyckerelle@roularta.be