Jan Lynen wordt algemeen directeur Roularta Printing

15 mei 2019

Jan Lynen wordt vanaf 1 juni 2019 algemeen directeur en verantwoordelijke voor de drukkerij en de premedia-afdeling van Roularta Media Group. Jan is van opleiding Master in Bestuurskunde (RUG). Hij begon zijn loopbaan bij Drukkerij Continental Printing als Account Executive. Vervolgens ging hij aan de slag bij Drukkerij Reflex Blue als commercieel directeur en nadien bij VUM Media als directeur van de grafische divisie en bij Corelio. Eerst als corporate director operations en vervolgens als CEO Corelio Printing. Na de overname van Corelio Printing door Circle Media Group, was hij daar actief als Operations Director.
 
Jan Lynen volgt William Metsu op die na een carrière van 36 jaar bij Roularta Media Group op pensioen vertrekt. William blijft tot eind 2019 bij Roularta  om een goede overdracht te verzekeren en een aantal projecten verder te begeleiden.
 
Roularta Media Group wenst William Metsu hartelijk te bedanken voor de uitstekende en loyale samenwerking gedurende al die jaren.

 
Roularta Printing in Roeselare is de grootste offsetdrukkerij van België en realiseert kranten, tijdschriften en catalogi voor de Belgische en de buitenlandse markt: 50% voor de eigen titels van Roularta Media Group en 50% voor externe opdrachtgevers. Roularta Printing realiseert met ongeveer 400 medewerkers een omzet van 80 miljoen euro.

 

Contact Xavier Bouckaert
CEO

 

Tel +32 51 26 63 23  
E-mail Xavier.bouckaert@roularta.be