Innovatie en zorg van de toekomst centraal in nieuwe reeks Z-Healthcare

04 februari 2019

Vanaf woensdag 6 februari zendt Kanaal Z opnieuw elke woensdagavond Z-Healthcare uit. In dit themaprogramma focussen we op de snelle evoluties in de zorg- en welzijnssector. Medische en technologische innovaties openen steeds meer nieuwe mogelijkheden. Wat zijn de implicaties daarvan voor artsen, patiënten en zorgvoorzieningen? Welke maatschappelijke en financiële keuzes brengen ze met zich mee? Z-Healthcare polst naar de mening van patiënten, zorgverstrekkers en experts.  
 
Kanaal Z volgt al sinds 2013 de evoluties in de sector van zorg, welzijn en health op de voet. Met Z-Healthcare heeft de zakenzender meerdere reeksen programma’s gebracht die de innovatie in deze sector en in de witte economie onder de aandacht brengen. Dit voorjaar neemt een nieuwe Z-Healthcarereeks onder meer de sector van de ziekenhuizen onder de loep.
 
De redactie bekijkt hun uitdagingen voor de toekomst, recente evoluties en innovatieve projecten. Hoe bereiden ziekenhuizen en betrokken zorgverstrekkers zich voor op de toekomst? Welke technologische innovaties kunnen het verschil maken? Hoe houden we de zorg betaalbaar? En hoe zorgen we er voor dat ziekenhuizen uitgebouwd worden tot moderne centra voor gezondheidszorg?
 
20 weken lang komen rolmodellen en best practices aan bod, aangevuld met commentaar van diverse experts uit het werkveld. Kanaal Z & Canal Z werken voor deze nieuwe themareeks samen met de Belgische Vereniging van Ziekenhuisdirecteurs, Schneider Electric en Zorgnet-Icuro.

 

 
Kanaal Z en Canal Z brengen als enige businesszenders in Vlaanderen, Wallonië en Brussel het meest gespecialiseerde en gevarieerde aanbod over business, economie en geld. Kanaal Z en Canal Z bereiken dagelijks gemiddeld 320.000 kijkers en op weekbasis 1.100.000 kijkers (bron CIM audimetrie).
 

Contact Alex Coene
Netmanager Kanaal Z

 

Tel +32 2 467 57 69  
E-mail alex.coene@roularta.be