Het wordt erg druk zondag bij de bakker

15 maart 2019

Goed nieuws voor wie komende zondag naar de bakker gaat: op de toonbank ligt een compleet vernieuwde Zondag op de consument te wachten. Vanaf zondag 17 maart steekt de zevende krant in een nieuw en fris kleedje.

“Onze Zondag is een krant die je echt niet bij de bakker laat liggen,” zegt Pascal Kerkhove, directeur van de krantenredactie bij Roularta. “Meer nog, het is een krant waarvoor je naar de bakker gaat.”
 
Met de redactie is de voorbije weken en maanden keihard gewerkt aan deze nieuwe Zondag. Er wordt volop ingezet op nog meer en nog betere journalistiek, in woord en beeld.
“Wij willen een krant maken waarvoor de smartphone op zondag even moet wijken. Een krant waarover je met elkaar praat aan tafel of tijdens de wandeling.
Een krant die je inspireert om leuke dingen te doen of soms ook aanzet om lekker niets te doen. Een krant waarin het oog zich amuseert, het brein wordt geprikkeld en het hart sneller klopt,”
aldus nog Kerkhove.
 
Naast die keuze voor nog meer kwaliteitsvolle journalistiek in de bekende rubrieken Actua, Regio en Sport, is er ook een gloednieuwe katern Geniet.
Daarin serveert De Zondag de wekelijkse prikkelende ontbijtbabbel met een bekende Vlaming en wandelen we met de lezer doorheen de laatste trends in mode, design, interieur of gezondheid.
De redactie zoemt ook dieper in op wat je op tv moet gezien hebben en inspireert de lezer om van de zondag een echte doe-dag te maken. Tot slot zijn er in dit prikkelende katern ook wekelijks prachtige prijzen te winnen.
Redenen genoeg dus om vanaf 17 maart àlles uit je Zondag te halen, want het is pas de dag nadien weer maandag.

 
De Zondag is een uitgave van Roularta Media Group, wordt verdeeld op 688.000 exemplaren en is overal in Vlaanderen verkrijgbaar bij de bakker, slager en buurtwinkel.
 

Contact Pascal Kerkhove
Directeur krantenredactie
Luk Wynants
Uitgever De Zondag

 

Xavier Bouckaert
CEO

 

Tel +32 51 26 65 55 +32 3 241 16 13 +32 51 26 63 23
E-mail

pascal.kerkhove@kw.be

luk.wynants@roularta.be

xavier.bouckaert@roularta.be