George-Louis Bouchez (voorzitter MR) en Melissa Depraetere (voorzitter Vooruit) in uniek politiek debat bij Knack en Le Vif

31 oktober 2023

Knack en Le Vif, toonaangevende Belgische nieuwsmagazines, hebben de eer om de spraakmakendste politici van het moment samen te brengen voor een uniek politiek debat. Op donderdag 14 december zullen Melissa Depraetere, de voorzitter van Vooruit, en Georges-Louis Bouchez, de voorzitter van MR, hun politieke overtuigingen en visies op het podium van de Brusselse cultuurtempel Bozar delen.

Depraetere en Bouchez, beide charismatische leiders en rad van tong, hebben zich gevestigd als gepassioneerde verdedigers van hun politieke overtuigingen, die vaak uiteenlopen. In de aanloop naar de kiescampagne van volgend jaar, zullen Knack-hoofdredacteur Bert Bultinck en Le Vif-hoofdredactrice Anne-Sophie Bailly hen het vuur aan de schenen leggen en kritische vragen stellen over de belangrijkste kwesties van het land.

Het debat zal centraal staan rond prangende onderwerpen zoals het verhogen van de koopkracht, het migratiebeleid, ongelijkheid versus belastingen, en de strijd tegen extremisme in België. Dit evenement is onmisbaar voor iedereen die begaan is met de toekomst van ons land en voor degenen die soms twijfelen aan de uitspraken van politici.

Evenementdetails:

Datum: Donderdag 14 december 2023, 19u30
Locatie: Bozar, Brussel, België
Tickets en meer info via www.knack.be/debat

Dit historische politieke debat biedt een zeldzame kans om de visies van twee vooraanstaande politieke leiders uit de eerste hand te horen.

Over Knack en Le Vif:

Knack en Le Vif zijn gerenommeerde Belgische nieuwsmagazines die zich toeleggen op hoogwaardige journalistiek en het bieden van diepgaande inzichten in politieke, economische en culturele ontwikkelingen in België en daarbuiten. Beide tijdschriften hebben een bewezen staat van dienst in het organiseren van belangwekkende evenementen en het bieden van een platform voor open en eerlijke discussies over nationale vraagstukken.

Lyne Bonaccorso
Product Manager Le Vif & Télépro
Lyne.bonaccorso@roularta.be
+32 498 35 16 55