ELSEVIER MEDIA kiest voor ROULARTA IMS als reclameregie voor de Belgische markt

20 mei 2016

Roularta IMS, International Media Services, zal vanaf 1 juni 2016 de reclamewerving voor ELSEVIER MEDIA Amsterdam waarnemen voor de Belgische markt.
Elsevier Media staat voor :

  • Het grootste opinie weekblad in Nederland, het kwaliteitsvolle nieuwsmagazine ELSEVIER
  • STIJL ELSEVIER, de stijlbijbels die vijf keer per jaar verschijnen rond mode en lifestyle, interieur en feesteditie
  • JUIST, het kwaliteitsvolle maandblad met een brede en verrassende kijk op de wereld, voor lezers die de tijd nemen om meer te weten
  • De nieuwssite www.elsevier.nl en de newsletters
  • Elsevier digital and mobile devices

Naast het vertegenwoordigen van alle media van Roularta Media Group in Nederland, zal Roularta IMS de Belgische klanten eveneens een hoogstaand kwalitatief media aanbod kunnen bieden voor Nederland (Elsevier Media), Frankrijk (Groupe Altice Media en Idéat Editions) en Duitsland (Bayard Media). Roularta IMS vormt zo de ideale partner voor de belangrijkste exportmarkten van de Belgische klanten.

Met het toevoegen van ELSEVIER/Stijl magazine Nederland, aan een campagne in Knack/Le Vif l’Express/Knack Weekend/Le Vif Weekend in België en L’Express/Styles in Frankrijk, bereikt de Belgische adverteerder meteen in de Benelux en Frankrijk de opinion-leaders en de hogere sociale doelgroepen met de kwaliteitsvolle nieuws- en lifestyle magazines in elk land.