Een heerlijk paasfeest dankzij het Alpronista-magazine van Alpro en Roularta Custom Media

03 april 2017

Ter gelegenheid van de aankomende paasdagen brengt Alpro, het Belgische merk van plantaardige producten, het Alpronista-magazine uit. Voor iedereen die open-minded en nieuwsgierig is en ten volle van het (gezonde) leven geniet, kortom: voor echte Alpronista’s. Roularta Custom Media verzorgde de realisatie en druk van de publicatie.

Het resultaat is een praktisch en mooi vormgegeven magazine van 16 pagina’s, boordevol tips voor een heerlijk paasfeest. 10 recepten, zowel zoet als hartig, zetten aan tot koken met Alpro. Bovendien kan de lezer profiteren van kortingsbonnen en boodschappenlijstjes in handige afscheurstrookjes.

Het magazine wordt selectief huis-aan-huis bedeeld in Vlaanderen en Wallonië.
 

Roularta Custom Media is de divisie van Roularta Media Group die instaat voor de realisatie van opdrachtpublicaties (print en digitaal), en is de specialist inzake contentmarketing.

Roularta Custom Media biedt een totaalaanpak aan (redactie, fotografie, video, opmaak en druk) met de klemtoon op een duurzame klantenrelatie en kwaliteitsvolle content. Enkele tevreden klanten zijn onder meer BMW, Galeria Inno, Standaard Boekhandel, Dewaele | vastgoed&advies, Veritas, Stichting tegen kanker …

Meer info: www.roulartacustommedia.be

 

Contact Els Vanhuysse
Project Manager Special Products Roularta Custom Media
Kris Dewitte
Sales Director Roularta Custom Media
Tel +32 51 26 67 39 +32 51 26 66 55
E-mail

els.vanhuysse@roularta.be

kris.dewitte@roularta.be