DO Invest, SBS Skill BuilderS en Punch Powertrain zijn de Vlaamse Trends Gazellen Ambassadeurs 2016

16 maart 2016

Op 16 maart werd voor de 15de keer de titel van ‘Trends Gazelle Ambassadeur’ uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen van heel Vlaanderen en Brussel. De uitreiking vond plaats in het kader van ‘Ondernemen 2016’, de nationale beurs voor KMO’s, starters en zelfstandigen, in aanwezigheid van meer dan 500 Trends Gazellen en andere ondernemers.
 
Er waren in totaal 60 genomineerde Trends Gazellen, verdeeld over 3 categorieën: kleine, middelgrote en grote ondernemingen. De winnaars of de ‘Trends Gazellen Ambassadeurs’ zijn DO Invest, de vennootschap achter Jims Fitness, voor de kleine ondernemingen,SBS Skill BuilderS uit Aalst voor de middelgrote ondernemingen en het Limburgse Punch Powertrain, recentelijk overgenomen door het Chinese Yinyi voor de grote ondernemingen.
 
In de voorbije weken werden ook al de provinciale Trends Gazellen bekroond. Hier gaat het om de snelst groeiende bedrijven per provincie. De namen van alle winnaars kan u raadplegen via de volgende link: http://newsroom.roularta.be/static/16032016/Winnaars Trends Gazellen 2016.pdf
 

U vindt de artikels over de regionale Trends Gazellen 2016 op de site van Trends Gazellen op www.trendsgazellen.be.  

Contact Jozef Vangelder
Journalist Trends
Tel +32 2 702 48 29
E-mail  jozef.vangelder@trends.be